x-motor-daf919e15864f3e08fd74d6e13cb3c75.jpg

X-scooter

OSW erkende auto inkoper in veenendaal
X-scooter is geopend op 1 september 2006, aan de rand van het Veenendaalse centrum. Wilco en Ilse van de Weerdhof zijn samen begonnen, maar hebben er nu al een echt familiebedrijf van gemaakt. Diverse familieleden steken regelmatig bij X-scooter hun handen uit de mouwen.

Bij X-scooter hangt de sfeer van: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Wil jij als klant gewoon prettig geholpen worden, wil je goed advies, informatie over onderhoud of verzekeringen of een reparatie laten uitvoeren? Dan zit je goed bij X-scooter.

In de showroom aan de Nieuweweg in Veenendaal staat een brede collectie scooters. Retro, sportief, functioneel, in allerlei kleurencombinaties, dus passend bij iedere smaak. De scootermerken die wij voeren zijn: Piaggio, Vespa, Fosti, Kreidler, Baotian, Turbho, Tomos, Kymco, Lintex, Yamaha, Peugeot, Sachs, Malaguti, Aprilia, Peda, Beta en Sym. Voor accessoires en onderhoud kun je ook bij ons terecht: een helm, een veilig slot, een nieuwe uitlaat, een servicebeurt of het oplossen van een technisch mankement. Wij lossen het zo snel mogelijk voor je op!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan X-scooter

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in veenendaal? X-scooter is een OSW erkende auto opkoper in veenendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. X-scooter zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij X-scooter in veenendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)