Bug bounty programma

Bij OSW hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Echter kan het voorkomen dat iemand toch een veiligheidslek op onze website vindt. Wij hebben hiervoor een zogenoemd bug bounty programma opgezet. Dit betekent dat wij, afhankelijk van de lek, bereid zijn om een vergoeding te betalen.

Exploits en kwetsbaarheden

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze bezoekers en klanten. Door verschillende maatregelen proberen wij deze gegevens veilig te houden en ervoor te zorgen dat deze niet in de handen van derden komen. Toch kan het zo zijn dat iemand een veiligheidslek vindt. Denk hierbij aan Cross-site scripting (XSS) of SQL-injection.

Ik heb een lek gevonden, wat nu?

Graag komen wij met jou in contact. Je kunt ons een e-mail sturen op info@osw.nl waarin je ons informatie geeft over de bug die je hebt gevonden. Alle meldingen nemen wij serieus en zullen deze dan ook in behandeling nemen. Wij zullen kijken naar de ernst van de bug en wat hier een schappelijke vergoeding voor is.

Ethische hackers

Ben jij goed in het testen van een website / webapplicatie op zwakheden? Ook dan komen wij graag met jou in contact. Wij hebben verschillende platformen waarop wij jou graag loslaten om te kijken of hier bugs te vinden zijn. Ook in dit geval kun je contact met ons opnemen via info@osw.nl.