Klantenvertellen  Webwinkelkeur

Zorgeloos en snel uw Buscamper verkopen
Stap 1 - Meld uw voertuig eenvoudig aan

Stap 1

Meld uw camper aan
Stap 2 - Binnen 24 uur een vrijblijvend bod

Stap 2

Binnen 24 uur een bod
Stap 3 - Opgehaald en gevrijwaard

Stap 3

Opgehaald & gevrijwaard
Stap 4 - Veilig & snel verkocht!

Stap 4

Veilig & snel verkocht!Uw wilt uw buscamper verkopen?


Uw buscamper verkopen is niet altijd makkelijk. U kunt uw buscamper natuurlijk zelf verkopen of inruilen bij een dealer, maar u kunt uw gebruikte camper ook via ons verkopen. Dat heeft vele voordelen. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal kosteloos uw tweedehands buscamper te verkopen. Het maakt niet uit of u een oud model Adra-Twin wilt verkopen of juist een gloednieuw exemplaar Pössl of Globecar; wij hebben altijd een koper voor u. OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw buscamper. Naast de onderhandelingen, verzorgen wij ook het ophalen, betalen en vrijwaren. Een zorgeloze verkoop dus!


Meld uw buscamper eenvoudig aan op osw.nl door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw advertentie vervolgens in een afgeschermde buscamperveiling waar onze erkende buscamper-inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Het aanmelden, taxeren en verkopen van uw buscamper is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw gebruikte buscamper vandaag nog aan!

Naast buscampers kunt u bij ons ook terecht met uw auto, motor, caravan of boot. Wij hebben voor elk soort voertuig specialisten in dienst, die u graag helpen en adviseren bij de verkoop. Zij zijn bereikbaar op 030 - 76 010 16 en kunnen uw buscamper ook telefonisch met u doornemen en aanmelden.