Klantenvertellen  Webwinkelkeur

Zorgeloos en snel uw Camper verkopen
Stap 1 - Meld uw voertuig eenvoudig aan

Stap 1

Meld uw camper aan
Stap 2 - Binnen 24 uur een vrijblijvend bod

Stap 2

Binnen 24 uur een bod
Stap 3 - Opgehaald en gevrijwaard

Stap 3

Opgehaald & gevrijwaard
Stap 4 - Veilig & snel verkocht!

Stap 4

Veilig & snel verkocht!Zoekt u een betrouwbare Camper inkoper?

Wilt u van uw gebruikte caravan af? OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal kosteloos uw camper te verkopen aan een RDW erkende camper inkoper. Het maakt niet uit of u een oud model wilt verkopen of juist een gloednieuw exemplaar; een Hymer, Dethleffs, Knaus, Burstner, Volkswagen of welk ander merk dan ook; wij vinden altijd een koper voor u.

OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw camper.

Meld uw occasion eenvoudig aan op osw.nl door het kenteken in te vullen en enkele korte vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw advertentie vervolgens in een afgeschermde camperveiling, waar onze erkende opkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief. Wij halen de camper vervolgens kosteloos bij u op en regelen de betaling en vrijwaring ook direct.

Het aanmelden, taxeren en verkopen van uw tweedehands camper is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw camper vandaag nog aan!

Naast campers kunt u bij ons ook terecht met uw auto, motor, boot en caravan.