Klantenvertellen  Webwinkelkeur


Commercieel medewerker binnendienst


Wij bieden een uitdagende en veelzijdige commerciële functie aan. Wij zijn een leuk, groeiend bedrijf actief in verkoopbemiddeling van objecten. Ben jij op zoek naar een leuke springplank voor de start van je carrière of een uitdagende tweede stap? Dan is dit jouw baan!

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de persoon die bemiddelt tussen kopers en verkopers van objecten. Je belt warme leads na, bijvoorbeeld particulieren die van hun auto af willen en willen verkopen. Jij gaat bemiddelen om het object uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen verkopen aan een kopende partij. Hierbij draag je zorg voor complete objectinformatie. Hierbij kun je denken aan foto's, kenmerken en bijzonderheden. Duidelijke communicatie is dus belangrijk evenals een gunfactor.

We bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie aan binnen ons groeiende en jonge bedrijf voor 32-40 uur per week. Na een kort inwerktraject zul je snel zelfstandig aan het werk gaan. Je werkt op basis van doelstellingen en daarmee een aantrekkelijke bonusstructuur.

WAT vragen we van jou?

Wat wij jou bieden


Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar jobs@osw.nl.