Klantenvertellen  WebwinkelkeurErvaringen

Niet alleen OSW scoort goed bij klanten, maar ook alle bij ons aangesloten erkende bedrijven krijgen zeer goede recensies. Lees hier de ervaringen van particulieren die via een dienst van OSW (verkopen, vergelijken, offertes aanvragen, etc) te maken hebben gehad met onderstaande bedrijven.9 10

Alles tot in de puntjes geregeld en heel vriendelijke mensen
10 10

super vlotte en betrouwbare afhandeling

8 10

Gegaan zoals het hoorde Afspraken naar gekomen en in correct afgehandeld top

10 10

Juiste en snelle afhandeling

9 10

In zeer korte tijd waren wij het eens over de prijs en de manier van levering. De afhandeling, de vrijwaring en de betaling was in één dag geregeld. Een heel prettige ervaring.

9 10

Duidelijk, komen afspraken na, vriendelijke behandeling en afhandeling.

9 10

Ben zeer tevreden over afhandeling. Bedrijf maakt zeer betrouwbare indruk, daarnaast financiële afspraken keurig nagekomen. Overnamebedrag stond op de dag dat de caravan werd opgehaald op de rekening. Kan deze onderneming zeker aanbevelen.

9 10

Alles prima afgehandeld. Geen gezeur achteraf. Betaling direct afgehandeld. Prima bedrijf.

9 10

prima service, snel en accuraat

10 10

VB Caravans was stipt aanwezig op de afgesproken stelplaats van mijn caravan. Dhr. Van Boven heeft de caravan binnen en buiten nagezien en in orde bevonden. Nadien de documenten afgehandeld en zonder discussie het afgesproken bedrag betaald. Het was voor mij de eerste maal dat ik op die manier een caravan verkocht. Alles is vriendelijk en correct afgehandeld. Een PLUIM !!!!

9 10

De verkochte auto is opgehaald in Zaandam. Administratieve handelingen zijn vlot en correct afgehandeld.

10 10

Alle telefonische afspraken zijn door Cyriel Rekreatie BV afgewerkt zoals ze afgesproken waren.. Cyriel Rekreatie BV komt bij mij over als een zeer correct werkende bedrijf. Heren bedankt voor de perfecte samenwerking. vr gr Eddy crul

8 10

Keurig afgehandeld

9 10

Prima geregeld.

9 10

Fijne service, redelijke prijs gekregen voor mijn auto. Auto werd netjes thuis opgehaald, geen prijsonderhandelingen meer tijdens het ophalen. Kortom, gewoon goed

8 10

Snelle en keurige afhandeling. De tijdstippen waarop de motor zou worden gehaald klopten. Er werd een half uur van tevoren gebeld dat men onderweg was. Na controle van de motor, direct " boter bij de vis". Niets dan lof.

8 10

Geen discussie ter plaatse over de caravan, het voelde goed.

8 10

Was prettig zaken doen Werd wel even gepingel maar daar zijn het handelaren voor.

10 10

Zeer betrouwbaar! Prettig contact! Voortvarend en zorgvuldig!

7 10

Onderhandelen over de prijs kost veel tijd. Verder alles keurig afgehandeld zoals cash betaling, vrijwaring etc. Alle afspraken zijn netjes nagekomen.

9 10

Netjes, vriendelijk, accuraat en vertrouwd! Was voor ons best spannend om op deze manier onze caravan te verkopen. Wie komt er, gaat dat allemaal safe, hoe en wat met het geld etc. De heer Van Boven gaf daaromtrent ons een goed en veilig gevoel!

9 10

Sympathiek, net en deskundig bedrijf dat zich aan gemaakte afspraken houdt

8 10

Snelle en Prettige afhandeling.

9 10

Wolf Caravans is een prima bedrijf, zij doen precies wat zij met jou afspreken, en mocht je toch nog met een aantal vraagtekens zitten dan ben je die meteen kwijt als je met Dhr. Frank Wolfs gesproken hebt. in een paar woorden omschreven "een prima bedrijf".

7 10

Enig minpunt, men verwacht van een 10-jaar oude caravan dat deze er nieuw uitziet.

Heeft u ook een ervaring met een bij ons aangesloten bedrijf?

Deel deze dan. Zoek het bedrijf op en deel uw ervaring.

Beoordeling toevoegen