Klantenvertellen  Webwinkelkeur

Zorgeloos uw Honda Motor Verkopen
Stap 1 - Meld uw voertuig eenvoudig aan

Stap 1

Meld uw motor aan
Stap 2 - Binnen 24 uur een vrijblijvend bod

Stap 2

Binnen 24 uur een bod
Stap 3 - Opgehaald en gevrijwaard

Stap 3

Opgehaald & gevrijwaard
Stap 4 - Veilig & snel verkocht!

Stap 4

Veilig & snel verkocht!
Uw Honda motor verkopen


Wilt u van uw gebruikte Honda motor af? Uw motor verkopen is niet altijd makkelijk. U kunt uw Honda natuurlijk zelf verkopen of inruilen bij een dealer (de inruilwaarde voor uw voertuig kan tegenvallen). Maar u kunt uw gebruikte motor ook via ons verkopen. Dat heeft vele voordelen. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal gratis uw occasion te verkopen aan RDW erkende opkopers, gespecialiseerd in Honda motoren. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld een Africa Twin, Crossrunner of Forza wilt verkopen; wij vinden altijd een koper voor u. OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw motor.
Meld uw Honda motorfiets eenvoudig aan op osw.nl door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw occasion vervolgens in een afgeschermde motorveiling waar onze erkende motorfiets-inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Wilt u eerst persoonlijk contact om bijvoorbeeld de dagwaarde van uw motor te bepalen of verkooptips te bespreken? Ook dat kan. Neem hiervoor contact op met onze Motorspecialisten op 030-76 010 16.

Sinds onze start in 2011 boekten wij duizenden successen en zijn we flink gegroeid. Door deze uitbreiding kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Naast personenauto's, caravans en motoren kunt u bij ons inmiddels ook terecht voor de verkoop van uw bedrijfswagen, camper en taxi.

Het aanmelden, taxeren en verkopen van uw Honda motor is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw gebruikte motorfiets vandaag nog aan!

Over het merk Honda

Bij Honda bouwen ze motoren met passie en staat de motorrijder centraal. Elke motorfiets van dit merk is tot in perfectie afgewerkt.

Onze biedingen liggen vaak boven de gemiddelde handel marktwaarde, dus meld uw Supersport, Tourer, Adventure of een ander model vandaag nog aan en ontvang binnen 24 uur een bod!