Klantenvertellen  Webwinkelkeur

Zorgeloos en snel uw camper aanmelden
Stap 1 - Meld uw voertuig eenvoudig aan

Stap 1

Meld uw camper aan
Stap 2 - Binnen 24 uur een vrijblijvend bod

Stap 2

Binnen 24 uur een bod
Stap 3 - Opgehaald en gevrijwaard

Stap 3

Opgehaald & gevrijwaard
Stap 4 - Veilig & snel verkocht!

Stap 4

Veilig & snel verkocht!Uw wilt uw Hymer camper verkopen?


Wilt u van uw Hymer camper af? Maar u weet nog niet precies hoe? U kunt uw occasion natuurlijk zelf verkopen of inruilen bij de dealer (waar de inruilwaarde kan tegenvallen). Maar u kunt uw tweedehandse camper ook via ons verkopen. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal kosteloos uw Hymer te verkopen. Het maakt niet uit of u een oud model wilt verkopen of juist een gloednieuw exemplaar; wij vinden altijd een koper voor u. OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop. Dus geen kosten, geen vreemden aan de deur en geen proefritten.

Meld uw camper eenvoudig aan op osw.nl door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij nemen contact met u op en plaatsen uw advertentie in een afgeschermde camperveiling waar onze erkende inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Het aanmelden en verkopen van uw occasion is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw Hymer vandaag nog aan!

Naast campers kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw auto, caravan en motor.

Het merk Hymer

Het Duitse merk Hymer behoort tot de meest traditionele, innovatieve en succesvolle merken van Europa. Hymer campers staan steevast in de top 5 van meest verkochte campers. Onze camperspecialisten weten wat uw camper waard is. Meld uw Exsis, Tramp, Starline of andere uitvoering online of telefonisch aan en wij doen u binnen een dag een goed bod. Zonder verkoopverplichting.