Klantenvertellen  Webwinkelkeur


650be350dc2df2f4e5050280976a7a33.jpg
Algemeen
Geplaatst op 15 maart 2016 om 09:19

Auto, caravan, camper of boot verkopen?


Waarschijnlijk bent u aan het overwegen om bij de aanschaf van een nieuw exemplaar, uw occasion in te ruilen, maar weet u dat de inruilwaarde altijd lager uitvalt. U kunt bijvoorbeeld bij een dealer immers beter onderhandelen over de prijs van uw nieuwe auto, wanneer u niets in te ruilen hebt.

Of denkt u eraan om een advertentie te plaatsen? Maar heeft u geen zin in telefoontjes en vreemden aan de deur voor bezichtigingen? Wij van OSW begrijpen dat heel goed. Ook wij hebben ervaringen met de vele gratis verkoopsites en het ‘publiek’ dat daarop afkomt…of zelfs helemaal niet komt opdagen op afspraken. Zonde van uw tijd. Dus hebben wij de oplossing voor een snelle, makkelijke en gegarandeerde verkoop.

Online platform: auto verkopen

OSW is een online platform, waarop u uw occasion anoniem kunt verkopen. U meldt uw occasion makkelijk aan op www.osw.nl. Wij zoeken in ons netwerk van betrouwbare en erkende inkopers, naar een geschikte koper en doen de onderhandelingen voor u. U heeft alleen contact met onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het soort occasion dat u aanbiedt. En u bepaalt natuurlijk zelf of u akkoord gaat met ons hoogste bod.

“ Gebruik de gratis verkoopdienst van OSW!”

Ook als u niet akkoord gaat, zitten er geen kosten aan verbonden. Nogmaals; uw gegevens worden niet aan derden gegeven en enkel door onszelf gebruikt om contact met u te kunnen onderhouden en om bijvoorbeeld geschikte inkopers te matchen bij u in de regio.

aloys

Voordelen:

Onze betrouwbare dienst krijgt van klanten een hoge waardering. OSW staat bekend om hun fijne en persoonlijke klantenservice. We hebben een hele duidelijke website, neem snel een kijkje! Ook als u op uw gemakje nog eens wilt nalezen hoe het exact werkt, verwijzen wij u graag naar: www.osw.nl/hoe-werkt-het. Onze dienstverlening is heel helder en duidelijk.

Meer in ons nieuws