Klantenvertellen  Webwinkelkeur


3763fb1084da649fa0e6a5ad44f80e12.png
Algemeen
Geplaatst op 23 september 2013 om 15:45

Belangstelling voor kamperen is groot


De Sterk gestegen bezoekers aantallen op de website van Eurocampings, de meest gebruikte campingzoekmachines van Europa, geeft aan dat de interesse in kamperen in een jaar enorm is toegenomen.

Veel mensen gaan door de langdurige crisis liever naar een camping in plaats van een vliegvakantie. Via Eurocampings kan iedere kampeerder op basis van diverse criteria zoeken binnen 8.600 campings.

Er is concludeert een onderzoek dat Frankrijk voor Nederlanders nog altijd het meest favoriete kampeerland is. Daarna volgen Duitsland en Italië. Ook een vakantie in eigen land is geliefd, Gelderland is daarbij de populairste provincie.

kampeerders kiezen steeds vaker voor een luxe kampeervakantie waarbij met name de grote en comfortabele stacaravans een schot in de roos blijken te zijn. Veel campingeigenaren investeren hier dan ook in of hebben plannen om hun camping uit te breiden met luxe accommodaties.

Er zijn ook veel mensen die toch gewoon met een eigen caravan op vakantie gaan. Veel mensen kopen of verkopen de eigen caravan om in de meeste gevallen een over te stappen naar een andere caravan.

Meer in ons nieuws