Klantenvertellen  Webwinkelkeur


c3ac75a3d50d05874f542ff429fcd1a7.png
Algemeen
Geplaatst op 8 september 2016 om 15:30

Bezoek ons op de KCJ en ga met een BBQ-pakket naar huis!


Save the date: 12 t/m 16 oktober

Waar Nederland het woord 'gezellig' heeft uitgevonden, zo is ook de Duitse 'gemoedelijkheid' beroemd. Dit jaar ademt de Kampeer Caravan Jaarbeurs vrije tijd op zijn Duits; feestvieren, een hapje en een drankje. Voeg hier nog het bruisende Berlijn aan toe en de sfeer van KCJ 2016 is een feit. Bij de authentieke Bierstube is het genieten. Grote pullen bier en authentieke Duitse lekkernijen, zoals heerlijke Bratwurst, Schnitzel en Kaiserschmarren. Een glas Moezelwijn, een warme glühwein of een kop koffie met royaal stuk Schwarzwälder Kirschtorte. Terwijl de bezoekers al in kampeersferen komen en door de hallen struinen om de nieuwste kampeertrends te ontdekken, worden ze keer op keer verrast. Denk aan straattheater, graffiti en foodtrucks met mooie pure producten.


Ga lekker zitten in de nieuwste modellen campers en caravans en laat u inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Daarnaast barst hét kampeer-event van Nederland uit z'n voegen van de activiteiten. Zo geeft OSW tweemaal per dag, elke dag, een BBQ-pakket weg. Iedereen maakt kans, dus verzeker u van een lootje!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 12 t/m 16 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Een kaartje wordt u door OSW hier met korting aangeboden.

Meer in ons nieuws