Klantenvertellen  Webwinkelkeur


17c5560524f9817e6e4a3031d4cffaf6.jpg
Algemeen
Geplaatst op 17 december 2015 om 09:40

De allernieuwste Bugatti


Bugatti, de luxe-tak van Volkwagen, komt met wat nieuws. Dit keer niet een nieuw type auto, maar voor het eerst met een boot. En wat voor een. Dit gestroomlijnde 'sportjacht’ met de naam ‘Niniette’ gaat in zijn goedkoopste versie 1,8 miljoen Euro kosten.

Foto: Bugatti

De boot is voornamelijk gemaakt van carbon, hetzelfde lichte en sterke materiaal waarvan ook de boten in de America’s Cup en de Volvo Ocean Race zijn gemaakt. Verder is er nog wat titanium in verwerkt en zijn er een aantal bijzonder exclusieve houtsoorten bij de bouw gebruikt.

Bugatti maakt de snelste in serie gebouwde auto van de wereld. Het is de Bugatti Veyron, die er met 431 kilometer per uur voor zorgt dat je weer snel terug bent van het boodschappen doen. Nu komt er ook een boot. Supersnel is deze niet met 69 kilometer per uur, mooi is de Ninette wel.

De Ninette wordt in drie versies gebouwd. Het middelste is model is negentien meter lang, heeft twee salons, slaapgelegenheid voor vier gasten en een hut voor de crew. De Ninette is een gezamenlijk project van Bugatti en jachtbouwer Palmer Johnson. De naam is een verwijzing naar de bijnaam van een van de leden van de beroemde Bugatti-familie.

Meer in ons nieuws