Klantenvertellen  Webwinkelkeur


66c68c7868739f53952046ed6ab5db2c.jpg
Algemeen
Geplaatst op 21 januari 2016 om 11:15

Dethleffs Trend I, wereldpremiere op CMT Stuttgart


Dethleffs had al eerder aangekondigd dat het de 2 nieuwe alkoofcampers uit de nieuwe Trend A serie zou laten zien op de CMT in Stuttgart. Daarnaast zou er nog een première zijn waarover Dethleffs verder niets los wilde laten.

Naar nu blijkt zal op de CMT ook een integraal camper uit de Trend serie worden geïntroduceerd. Deze Trend I wordt tegen een voor Dethleffs ongekend scherpe prijs aangeboden. In Duitsland zal de Trend I namelijk worden geleverd vanaf zo’n 60.000 euro. Dat is voor Dethleffs, een merk dat zich normaliter niet altijd in de lagere prijsregionen begeeft, een gedurfde stap. Uiteraard is de prijs in Nederland vanwege de BPM een stuk hoger, hier zal de Trend I vanaf zo’n 72.000 euro verkrijgbaar zijn.

Dethleffs zal de nieuwe Trend serie -afgelopen zomer werd ook de halfintegraal Trend T geïntroduceerd – hiermee wel een flinke boost geven. Een geheel nieuwe en complete serie, bestaande uit alkoof campers, halfintegraal en integraal campers van een gerenommeerd merk, en dat tegen uiterst concurrerende prijzen.

Uiteraard wordt ook de Trend I gebouwd met de nieuwe een houtvrije bodemconstructie. Deze zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur. Dethleffs claimt zelfs levenlang, getuige de naam .Lifetime-Smart. Uiteraard is het dak standaard uitgevoerd in GFK. In het interieur zien we veel wit, zoals de hoogglanzende fronten van de kastjes. Kopers kunnen kiezen uit twee verschillende houttinten en drie verschillende stofferingen. Opvallend is dat Dethleffs de Trend I ondanks de scherpe prijsstelling evengoed met een hefbed levert.

Dethleffs Trend I

Er zijn 2 indelingen die even lang zijn (7,40 m). De Trend I 7057 DBM heeft achterin een in hoogte verstelbaar queensbed, de Trend I 7057 EB heeft daar 2 enkele bedden. Verder zijn de modellen qua indeling gelijk. Voorin zien we een hefbed boven de voorstoelen. Daarachter de zitgroep en nog verder naar achteren de keuken en ruime natte cel. Zoals we van integraal campers gewend zijn heeft ook de Trend I een grote panorama voorruit.

 

 

Meer in ons nieuws