Klantenvertellen  Webwinkelkeur


0e41d07343a32e700aed1cffc12d96f6.jpg
Algemeen
Geplaatst op 9 oktober 2015 om 13:39

Je motor in winterstalling: veilig de winter door


Veel motorrijders kiezen er voor om de motor in de winter niet of nauwelijks te gebruiken. Plaats jij je motor deze winter ook op de bok in je schuur of garage? In dat geval kan het geen kwaad om even stil te staan bij de extra risico’s die dit met zich meebrengt. We geven je een aantal tips.

Motor en brand

Je zult niet de eerste zijn die er door verrast wordt. Brand in je schuur of garage voortkomend aan het stallen van je motor. Dit brengt namelijk wat risico’s met zich mee. Niks om van wakker te liggen, maar wel iets om rekening mee te houden. Lees daarom onderstaande tips even door en doe er je voordeel mee.

Motorverzekering

Wanneer je motor in de stalling staat en beschadigd raakt dan is schade aan je motor alleen gedekt op je motorverzekering. Als je tenminste de juiste verzekering hebt afgesloten. Met een WA-motorverzekering is alleen het risico dat je aansprakelijk wordt gesteld voor schade die je veroorzaakt met je motor gedekt. Voor dekking van schade aan je eigen motor moet je een Beperkt Casco of Volledig Casco motorverzekering afsluiten.

Meer in ons nieuws