Klantenvertellen  Webwinkelkeur


a57ed195654504c32bba81ab866e419a.png
Algemeen
Geplaatst op 13 augustus 2015 om 15:54

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015


Er zijn maar liefst 187 primeurs te zien op de komende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 7 tot em met 11 oktober. Het is dus meer dan de moeite waard om hier een bezoekje aan te wagen.

Dit jaar staat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in het teken van kamperen in ‘La Douce France’ en kan de kampeerliefhebber zich al vanaf de entree in het populairste vakantieland van de Nederlander wanen: Frankrijk. Naast de nieuwste campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten staat de beurs bol van de activiteiten. Lekker nazomeren kan tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Samen nieuwe caravans kijken, wegdromen in de cabine van een glanzend gepoetste camper of gewoon een lekker dagje genieten in kampeersfeer: het kan allemaal tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De 51ste editie van het kampeer-event staat bol van de inspirerende activiteiten. Van de SelfieRoute tot het informatieve KampeerTheater, van het BuscamperPlein tot de AppSquare met handige downloads voor de slimme vakantievierder. Bovendien zijn er leuke verrassingen voor de bezoekers zoals het paviljoen met gepimpte caravans en… tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen geliefden elkaar eeuwige (kampeer-)liefde verklaren met de unieke hangslotjesactie aan de Eiffeltoren die speciaal hiervoor is nagebouwd.

Kijk voor meer informatie en kaarten op:
http://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/

Meer in ons nieuws