Klantenvertellen  Webwinkelkeur


795780804354322c7f456c4cc68495f9.jpg
Algemeen
Geplaatst op 18 maart 2016 om 13:21

Leukste aanmeerplekken in Amsterdam


Het vaarseizoen is weer begonnen! Heerlijk. Niets fijner dan vanaf het water genieten van al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft. Maar, waar moet je zijn voor de lekkerste koude biertjes, pizza’s en het zonnigste terras van Amsterdam? Hierbij de leukste tips op een rij.

  • Amstelhaven

Het grootste vlonderterras van Amsterdam vind je bij restaurant Amstelhaven. Plof na een dagje varen lekker neer op één van de luie zitkussens. O, en hier blijft in de zomer de zon het langst hangen. Dus zorg dat je op tijd een plekje hebt!

  • De Waterkant

Dé zomerse hotspot van Amsterdam West. Geniet vanaf je boot van een traditioneel Surinaams Parbo biertje of schuif gezellig aan hop het zonnige terras aan de gracht.

  • San Marco

Zin in een pizza, maar geen zin om van boord te gaan? Bij pizzeria San Marco worden de pizza’s zo, via een speciaal doorgeefluik, bij jou aan boord bezorgd.

Foto: Corbis 
  • Loetje aan ’t IJ

Een tent die zéker niet mag ontbreken in dit overzicht. Loetje aan ’t IJ heeft een fantastisch uitzicht over het IJ en de haven. En: het is hier mogelijk om op je eigen boot te eten. Overleg dit wel eerst even met de bediening.

  • Hannekes Boom

Vlakbij het Centraal Station eet je hier oringineel én duurzaam. Ook hier kun je lekker vanaf je eigen boot te eten.

Meer in ons nieuws