Klantenvertellen  Webwinkelkeur


03354e38231afb07838ac7faa739d828.jpg
Algemeen
Geplaatst op 20 november 2015 om 10:39

METS 2015 Prijzen voor bootbouwers


Ter gelegenheid van de 25e Marine Equipment Trade Show in de Amsterdam RAI, kortweg METS, zijn voor het eerst ook prijzen uitgereikt aan bootbouwers.

De bekendste METS prijs is de DAME Award, de Design Award Marine Equipment, voor het mooist ontworpen of meest innovatieve product. Naast deze productprijs zijn er nu ook diverse prijzen voor bootbouwers te winnen.

And the winners are:

De eerste "Lifetime Achievement Award" ging naar Paolo Vitelli, oprichter en president van de Italiaanse werf Azimut Benetti

Azimut Benetti CEO Paolo Vitelli (midden)
Azimut Benetti CEO Paolo Vitelli (midden) Foto: METS

 

Naast de Lifetime Achievement Award waren er nog vijf categoriewinnaars bij de Boat Builder Awards for Business Achievement.

Monte Carlo Yachts haalde de "Innovation in a Production Process Award" binnen voor hun baanbrekende modulaire productietechniek. Hiermee kunnen boten die deels op maat worden gemaakt, 50% sneller worden gebouwd op een grootschalige productielijn.

Dominator werd uitgeroepen als winnaar van de "Retail Marketing Award" voor hun Ilumen Virtual Reality systeem.

Galeon Yachts en de ‘beach mode’ die volgens de jury een vleugje superjachtuitstraling en functionaliteit van een grote boot aan hun nieuwe 500 Fly geeft, is de winnaar in de "Innovative On-Board Design Solution" categorie.

De uitbreiding van de Quicksilver lijn buiten Europa van Brunswick Marine EMEA verdiende een podiumplek in de "Boat Builder International Distributor/Dealer Development" categorie.

Ten slotte werd de driejarige samenwerking van Jeanneau en Harken aan het Assisted Sail Trim (AST) systeem − een mogelijke doorbraak voor cruisen en shorthanded zeilen − uitgeroepen als winnaar van de "Boatbuilder & Equipment Manufacturer Collaborative Solution Award".

Er waren drie eervolle vermeldingen. Karnic kreeg erkenning voor hun Intelligente Productiecontroller in de categorie "Innovation in a Production Process". Fairline Boats en Falcon werden genoemd voor hun staaltje moderne techniek van ramen zonder kozijn die op elke rompvorm kunnen worden geplaatst. Het CZone digitale bedienings- en bewakingsnetwerk van Mastervolt kreeg ook een eervolle vermelding van de jury.

Meer in ons nieuws