Klantenvertellen  Webwinkelkeur


bd289171279d345e638dbeb13c90c40a.jpg
Algemeen
Geplaatst op 19 augustus 2016 om 11:51

NKC 2020: Waar gaat dat heen?


De wereld verandert snel, ook de camperwereld. Individualisering en digitalisering nemen nog verder toe, duurzaamheid en deeleconomie staan hoog op de agenda, geopolitieke spanningen en de financiële crisis hebben gevolgen voor de vrijetijdsbesteding. Wat betekent dat voor het camperen de komende tien jaar? En hoe kan de NKC daar goed op inspelen. Daarover wil de NKC met de leden van gedachten wisselen tijdens deze themadag. Trendwatcher Farid Tabarki geeft de aftrap voor een dag vol debat rondom belangrijke onderwerpen, zoals:

• Bedenk een nieuw(e) dienst of product voor de camperaar.
• Hoe ziet de perfecte camperverzekering er in 2020 uit?
• Wat is het beste plan voor verdere camperplaatsontwikkeling in Nederland?
• Ontwerp het pad voor een krachtige lobby en belangenbehartiging.
• Platform, vereniging of (beursgenoteerd) bedrijf, welke organisatievorm maakt de
NKC toekomstproof?

Meedoen?

Heb je een open mind, ben je jong van geest, ondernemend en creatief, positief, constructief en kritisch en is voor jou het glas half vol in plaats van half leeg?
Ben jij die camperliefhebber met:

Dan benut de NKC graag jouw denkkracht op woensdag 28 september in Zeist op de splinternieuwe KNVB Campus.
Je kunt je aanmelden onder vermelding van je bewezen kwaliteiten zoals je expertise, netwerk en/of ideeën als het gaat om de onderwerpen die op de rol staan.

In verband met de capaciteit van de zalen en/of de effectiviteit van de themagroepen kan het zijn dat de organisatie een maximum hanteert bij de inschrijving. In dat geval neemt de organisatie contact met je op.

Meer in ons nieuws