Klantenvertellen  Webwinkelkeur


d2c967cf09bd9a10e09f595be77c7f5a.jpg
Algemeen
Geplaatst op 19 april 2016 om 14:07

Oefenen voor het Vaarbewijs


De nieuwe CD editie van de Examentraining Klein Vaarbewijs maakt het mogelijk om op de computer onbeperkt te oefenen voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2.

Foto: Examentraining Klein Vaarbewijs

Voor het varen met een snelle motorboot, jetski of waterscooter die harder kan varen dan 20 km/uur is een Klein Vaarbewijs verplicht. Ook de schipper van een jacht, langer dan 15 meter, moet een vaarbewijs hebben. Voor een groot jacht van 15 tot 25 meter volstaat het Klein Vaarbewijs.

Elk Vaarbewijs kent twee varianten afhankelijk van het vaargebied. Het Klein Vaarbewijs I volstaat op de meeste binnenwateren, maar bijvoorbeeld niet als je op het IJsselmeer en Markermeer met een grote en/of snelle boot wil varen. Met het Klein Vaarbewijs II mag de houder op alle Nederlandse binnenwateren snel varen of met jacht groter dan 15 meter op pad.

De cd Examentraining Klein Vaarbewijs bevat meer dan 2.500 oefenvragen en stelt oefenexamens samen, zoals het Vamex ook het officiële examen maakt. Bij elke poging krijgt de gebruiker feedback.

De examentraining sluit aan op elk cursusboek voor het Klein Vaarbewijs en is ook te gebruiken als aanvulling op een (online) cursus. Gemaakte examens zijn te bewaren om te zien welke vragen verkeerd zijn beantwoord. In één blik wordt daarmee duidelijk welke onderwerpen beter bestudeerd moeten worden.

Uniek is dat gebruikers van de software gratis inhoudelijke vragen over de leerstof kunnen stellen. Rechtstreeks vanuit de software. Updates zijn gratis. De software werkt onder Windows, maar de cd is ook gratis om te ruilen voor een online examentraining. De prijs van de cd Examentraining Klein Vaarbewijs bedraagt € 17,95. De CD is te koop in de boekwinkel, bij diverse webshops en in veel watersportwinkels. ISBN: 978-90-5435-398-0.

Meer in ons nieuws