Klantenvertellen  Webwinkelkeur


3d2958e03a8d348f5587175b66af6db4.png
Algemeen
Geplaatst op 5 augustus 2016 om 16:00

Ontdek vakantieland Duitsland


Het begin van uw kampeervakantie start op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Naast de nieuwste campers, (voor)tenten en caravans zijn er zoals altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen op hét kampeer-event van Nederland. Van het informatieve KampeerTheater waar je clinics en workshops kunt volgen tot aan vele prijzenfestivals en zélf proefrijden in de camper.

Het thema van deze editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is 'Ontdek vakantieland Duitsland'. Met het thema Duitsland staan heel wat activiteiten in het teken van onze oosterburen.

Vorig jaar stond de KCJ nog in het teken van La Douce France, maar dit keer kom je op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Duitse sferen. De hele beursvloer wordt tussen woensdag 12 en zondag 16 oktober in Duitse stijl gebracht. Je vindt er Duitse campings, je kunt Duitse lekkernijen proeven (en die zijn er genoeg), je waant je in hip Berlijn op het Duitse terras en je kunt genieten van een heerlijk biertje in een echte biergarten. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij vermaken zich onder meer met traditionele Duitse spelen als lederhosen hangen, spijkerslaan, geiten melken en een kinderroute.

Ook OSW neemt deel aan deze beurs. Mocht u op de beurs een nieuwe camper of caravan op het oog hebben, maar eerst willen weten wat uw huidige caravan of camper waard is? Loop dan langs onze stand (10F076). Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen, indien gewenst, uw caravan of camper tegen een goed bod verkopen binnen ons netwerk.

Denk dus aan echte Duitse pretzels, goede Duitse wijnen en bieren. Deze beurs is leuk voor jong en oud! Kom ook!!

http://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

                           

Meer in ons nieuws