Klantenvertellen  Webwinkelkeur


567e2d4e351cd8ebbc488382e266952b.png
Algemeen
Geplaatst op 8 december 2016 om 13:16

OSW presenteert: OSW Beheer


OSW bestaat dit jaar 5 jaar en viert dat met een vernieuwde versie van OSW beheer; Nederlands beste software voor het beheren en adverteren van bedrijfsvoorraad.

Efficiëntere verkoop, inkoop en voorraadbeheer

OSW oprichters en OSW Beheer ontwikkelaars Renaldo Molenbeek en Jasper van Gent zagen het als een uitdaging om verkoop, inkoop en voorraadbeheer veel efficiënter te maken voor iedereen in de Automotive; van auto- of caravanhandelaar tot motordealer.    

Samen met hun 10-koppige team willen zij er vanaf 1 januari 2017 voor zorgen dat niemand zich meer gedwongen voelt om met software van andere partijen te blijven werken, als ze daar niet langer tevreden over zijn. Overstappen naar de voorraadmanagement software van OSW verzorgen zij zelfs persoonlijk voor u.

Totaalconcept

Het online dienstenpakket van OSW is vanaf heden een totaalconcept: een Verkoopmedewerker staat tot uw persoonlijke beschikking en bezorgt u een gezonde voorraad. Dat wordt mogelijk gemaakt door advertentiebeheer met koppelingen met alle belangrijke portalen als Marktplaats, Speurders en Gaspedaal, maar ook door slim en accuraat gebruik van de OSW Veiling. Via dit online platform verkopen particulieren hun auto’s, motoren, caravans, campers en boten aan dealers. Vul uw voorraad aan door mee te bieden. Maar u kunt er ook handig gebruik van maken om uw lang staande occasions via deze veiling te verkopen.

OSW is ontstaan uit Occasion Software, software voor Occasion handelaren en -dealers, en ging later verder als succesvolle Occasion Veiling, voor particulieren en inkopers. En nu combineren ze hun krachten dus in OSW Beheer.

OSW heeft jarenlange ervaring in de Automotive en heeft bij het ontwikkelen van dit pakket nauw samengewerkt met vele dealers. Met dank aan hun feedback, konden ze duidelijk in kaart brengen waar er vraag naar is en is OSW Beheer het perfecte eindresultaat voor iedere dealer geworden.

Voorbeeld uit de markt

Een voorbeeld hiervan is Pol Occasions te Putten. Zij wilden graag makkelijk en onderscheidend adverteren op alle bekende portalen, occasions op professionele wijze tonen op de eigen website, via een kenteken automatisch alle voertuiginformatie ophalen, kunnen adverteren zonder kenteken en een gebruikersvriendelijke interface om in te werken. Samen met hen werd OSW Beheer zo ingericht dat het helemaal aansloot bij hun wensen en ze er naar volle tevredenheid mee kunnen werken. Heeft u ook specifieke wensen? Laat het weten!

Bij OSW werken mensen met kennis van de markt, die weten wat de klant belangrijk vindt. Niemand is gebaat bij niet (goed) geadverteerde voorraad of bij personeel dat onnodig veel tijd kwijt is aan niet goed werkende advertentieprogramma’s. Kies daarom vandaag nog voor het beste alternatief en slechts 1 programma voor werkelijk alles: OSW Beheer. Voor u op maat gemaakt.

Er bestaat geen twijfel, OSW is klaar voor de komende vijf jaar!

Meer informatie: www.oswbeheer.nl of bel 030-7601015.

Meer in ons nieuws