Klantenvertellen  Webwinkelkeur


470d3c014e7ee1d836be54f0a3c8b9d4.png
Algemeen
Geplaatst op 9 juni 2016 om 10:24

OSW sponsort: Zondag 10 juli Motortoerrit


OSW sponsort: Zondag 10 juli Motortoerrit

Motorrijden voor het Goede Doel

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samengaan met de inzet voor een goed doel, dat is de reden waarom wij Motor4kids georganiseerd wordt. Op zondag 10 juli 2016 zal de eerste Motor4kids motortoerrit gereden worden; een mooie route door de Achterhoek en de Veluwezoom. Met als afsluiter een gezellige barbecue op het terras van ´Fort Bronsbergen´ in Zutphen.

De uiteindelijke opbrengst van sponsor- en inschrijfgeld zal worden geschonken aan Stichting Battle4Kids. Deze Stichting heeft als visie om vermaak, plezier en ontspanning in te zetten om de boodschap uit te dragen dat vele kinderen in Nederland een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze hanteren daarbij het motto “Waar elk kind wint”. OSW staat daar volledig achter en is dan ook trotse sponsor van dit komende evenement.  

Battle4Kids organiseert evenementen voor andere goede doelen die zich inzetten voor kinderen in Nederland. Vorig jaar organiseerden ze bijvoorbeeld een groot dancefeest, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie bij kinderen, zoals het ernstige CSWS-syndroom.

Met de opbrengst van dit jaar kunnen ze nieuwe projecten creëren, bestaande doelen na blijven streven en meer wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kinderziekte(s) financieel extra ondersteunen.

De bedoeling is om deze toer elk jaar te gaan rijden.

Wilt u meer informatie of wilt u meerijden? Ga dan naar de website van Motor4Kids.

Meer in ons nieuws