Klantenvertellen  Webwinkelkeur


fe1a7fd19da8bb4426dc4b5fd44d51c7.jpg
Algemeen
Geplaatst op 19 juli 2016 om 09:36

Win een compleet verzorgde BBQ!


Het is komkommertijd….maar daar gaan wij iets aan doen!!

De zomervakantie is begonnen! Breng jij de vakantie, gewenst of ongewenst, door in Nederland? Laat ons dan weten waarom, hoe, waar en met wie. Wij zijn zeer benieuwd waarom mensen kiezen voor een vakantie in Nederland. Ga je kamperen en heb je een unieke mooie plek ontdekt? Ben je aan Nederland gebonden omdat je niet durft te vliegen?

Laat het ons weten en plaats een foto van jouw stekje en al jouw vakantievrienden op onze facebookpagina. Tag zoveel mogelijk mensen in de foto en maak kans op een compleet verzorgde BBQ in OSW stijl.

Wat houdt dat in? Wij komen jou en jouw vrienden opzoeken met een compleet gevulde caravan. Denk hierbij aan vlees, brood, salade, sausjes, vis, bier, wijn en limonade. Voor de BBQ wordt gezorgd en de afwas hoef je ook niet te doen. Vervolgens doen we de ingestuurde foto over, maar dan geheel in OSW stijl. En dat wordt echt heel leuk! Post nu de foto op onze Facebookpagina. Hoe meer mensen op de foto; hoe groter en gezelliger de BBQ!

Meedoen kan tot 7 augustus. De winnaar maken we 12 augustus bekend op Facebook. De BBQ dient plaats te vinden tussen 14 en 21 augustus in Nederland, op een plek die begaanbaar is voor een caravan.

Hoe doe je mee?

  1. Verzamel al je vakantievrienden en maak een originele foto.
  2. Plaats de foto op onze facebookpagina en tag iedereen op de foto.
  3. Laat ons weten waarom en waar jij vakantie viert in Nederland.
  4. Win!

Voorwaarden.

Meer in ons nieuws