Klantenvertellen  Webwinkelkeur

Uw auto verkopen aan een RDW erkend bedrijf
Stap 1 - Meld uw voertuig eenvoudig aan

Stap 1

Meld uw auto aan
Stap 2 - Binnen 24 uur een vrijblijvend bod

Stap 2

Binnen 24 uur een bod
Stap 3 - Opgehaald en gevrijwaard

Stap 3

Opgehaald & gevrijwaard
Stap 4 - Veilig & snel verkocht!

Stap 4

Veilig & snel verkocht!RDW erkende bedrijven

Ter plekke uw voertuig gevrijwaard

Wanneer u uw voertuig zelf verkoopt, bent u ook zelf verantwoordelijk voor de overschrijving, welke direct na de verkoop dient plaats te vinden. U wilt natuurlijk niet dat het verkochte voertuig nog langer op uw naam blijft staan, want dan blijft u verantwoordelijk voor eventuele boetes e.d..

Naast de vele voordelen van een zorgeloze verkoop via OSW, zijn alle bij ons aangesloten inkopende partijen RDW erkend. De verkoop en overdracht vinden bij u op locatie plaats, omdat wij een gratis ophaalservice aanbieden (tenzij anders overeengekomen). Of dat nu bij de stalling, op kantoor of gewoon bij u aan huis is, het maakt ons niets uit. U overhandigt de medewerker het complete kentekenbewijs of kentekencard met de tenaamstellingscode en laat een geldig legitimatiebewijs zien. Zorg er dus voor dat uw papieren in orde en compleet zijn. U ontvangt vervolgens een bewijs dat het voertuig niet meer op uw naam staat; een vrijwaringsbewijs.

Verkoopt u via ons een voertuig dat u geschorst heeft? Dan wordt deze schorsing, door de overschrijving, automatisch beëindigd.

Wij werken dus uitsluitend samen met RDW erkende bedrijven. Hierdoor kunnen de bedrijven altijd een vrijwaring ter plekke uitvoeren en hoeft u hier niet voor naar een Postkantoor te gaan.

Uw voertuig aanmelden