Bedrijfspagina op osw.nl

Gratis promotie voor uw bedrijf via uw eigen unieke bedrijfspagina. Ontvang beoordelingen presenteer uw voorraad

Wij zijn goed in Marketing. We helpen u graag online beter vindtbaar te zijn. Op de bedrijfspagina vertelt u het verhaal van uw bedrijf. Uw bedrijfspagina overtuigt klanten om met u in zee te gaan, omdat uw voorraad, openingstijden en de ervaringen van klanten worden getoond.

Dagelijks zoeken vele particulieren op onze website naar bedrijven in hun omgeving die diensten kunnen uitvoeren die zij zoeken. Ook uw voorraad kunt u gratis op onze website plaatsen waardoor uw voorraad veel aandacht krijgt bij onze bezoekers.

Uw mogelijkheden uitgelicht:

Beoordelingen

Het is nooit leuk als er een slechte ervaring over uw bedrijf over het internet heen gaat.

Die ene slechte ervaring kan voor veel problemen zorgen. Wij helpen u graag om dit probleem op te lossen. In dit geval is aanval de beste verdediging. Wanneer u met uw bedrijf actief aan de slag gaat met ervaringen, zorgt u ervoor dat, wanneer er een slechte ervaring op het internet wordt geschreven deze minder invloed heeft.

Met ons beoordeling systeem kunt u heel eenvoudig mensen die bij u zijn geweest of mensen waarmee u zaken heeft gedaan, uitnodigen voor het schrijven van een beoordeling.

Wij stellen ook een widget beschikbaar die u op uw eigen website kunt plaatsen waarmee u veel vertrouwen creëert bij uw potentiële klanten.

Daarnaast worden de beoordelingen door Google geïndexeerd en krijgt u wanneer u voldoende beoordelingen heeft sterrertjes bij de zoekresultaten in Google.