Voorraadbeheer en advertentiesysteem voor de automotive branche

OSW Beheer is het voorraadbeheer en advertentiesysteem van Nederland voor de automotive branche.

Met OSW Beheer adverteert u uw voorraad op de beste manier op meer dan 200 advertentie websites zoals Marktplaats, Speurders, Autoscout24, Gaspedaal en meer. Of het nu gaat om occasions, nieuwe voertuigen, of demo's, met OSW Beheer zijn uw advertenties altijd up-to-date en onderscheidend.

Met OSW Beheer adverteert u snel. Bovendien staat uw voorraad altijd direct op uw eigen website. OSW Beheer is eenvoudig in gebruik en zeer compleet. Dankzij koppelingen met het VWE wordt voertuigtinformatie op basis van het kenteken automatisch opgehaald en ingevuld. Tevens kunt u uw bedrijfsvoorraad ophalen en synchroom trekken met uw voorraad in OSW Beheer.

Uw mogelijkheden uitgelicht

Unieke prijskaart editor

Dankzij onze unieke prijskaart editor kunt u met een paar klikken een prijskaart helemaal naar uw eigen wens aanpassen en afdrukken. Zo is de presentatie binnen uw fysieke showroom ook perfect geregeld.

OSW Beheer loopt altijd voorrop in techniek. Continu volgen wij de ontwikkelingen op de markt en passen nieuwe mogelijkheden toe zodat u hier direct gebruik van kunt maken.