Website

Moderne websites voor de automotive branche, met een helder doel en verfrissend uiterlijk

Volledig op maat vormgegeven websites die goed scoren in de zoekmachines. Professioneel gebouwd én eenvoudig te bedienen. Oms team van specialisten staat voor u klaar.

Wij zijn specialist op het gebied van de auto, motor, caravan, camper en boten branche. Door ons eigen advertentie systeem kunnen wij de perfecte integratie van uw voorraad op uw website verzorgen. U wwebsite is tegenwoordig de belangrijkste showroom. Wij helpen u graag om uw bedrijf perfect te presenteren zodat u het maximale rendament kunt behalen.

Responsive webdesign

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Een responsive website past zich aan naar de grootte van het scherm van de bezoeker, zodat uw bezoekers uw voorraad perfect kunnen bekijken en contact kunnen opnemen.


Online showroom

OSW biedt een zeer moderne online showroom die eenvoudig in uw website te plaatsen is. Zelfs als wij uw website niet gebouwd hebben

Voor onze klanten die onze advertentie module gebruiken bieden wij een kant en klare online showroom die in elke website past. Deze professionele online showroom shcaalt mee met elk schermformaat en biedt een auto, motor caravan, camper en boten presentatie op uw eigen website.
Uw online showroom presenteert uw voorraad aan uw potentiële klanten. Het is dus enorm belangrijk dat uw voorraad op de beste manier op uw website staat. Wij helpen u graag om het meeste resultaat te behalen.

Maatwerk online showroom

Wanneer u er voor kiest om uw website door ons te laten maken bieden wij een onderscheidende presentatie van uw voorraad op uw eigen website. Uw voorraad staat volledig op uw eigen website en zal hierdoor het beste worden gevonden in zoekmachines. Ook het deeplinken vanuit advertentie websites is mogelijk bij de websites die dit ondersteunen. U heeft hiermee altijd een unieke manier van het presenteren van uw voorraad en uw bedrijf.

Uw website moet onderscheidend zijn wanneer u wilt opvalen. Wij kunnen uw bedrijf verder helpen.

Wij koppelen uw website aan ons advertentie systeem en zorgen er voor dat u in dit systeem een koppeling met Google Analytics krijgt. U heeft dus ieder moment van de dag inzicht in het aantal bezoekers, de herkomst van uw bezoekers, en dat alles vanuit één systeem.