ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png

JP Vos Auto's

Uithoornseweg 49 (route)
Helmond

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 22 beoordelingen


Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk


Vera uit Elsloo
10 maandag 01 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Ik heb een erg prettige ervaring gehad bij auto bedrijf JP Vos. Top bereikbaarheid en service. Alles is volgens afspraak verlopen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto kreeg ik een fles wijn, erg leuk gebaar! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!!


Jojanne uit Nederweert
9 woensdag 27 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
8
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk


Gijs uit Helmond
8 dinsdag 05 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Heb mijn mobilhome aan Jean-Pierre verkocht met correcte prijs, betaling en ophaling. Zeker aan iedereen aan te raden. Van Iseghem Carlos Gentbrugge - Belgiƫ


Carlos uit Gentbrugge - Belgiƫ
10 woensdag 18 maart 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Zeer correct!! Vlotte samenwerking Mobilhome verkocht. Mobilhome werd opgehaald en ter plaatse werd de overschrijving uitgevoerd. Geld stond binnen de 3 uur op de rekening. Zeer aangename verkoper. Soms worden mensen bang gemaakt voor zulke verkopen, maar bij deze firma is dat niet nodig!!! Zal dit zeker aanbevelen hier in Belgie.


Martine uit Antwerpen
10 vrijdag 17 januari 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

In oktober een Suzuki Swift gekocht bij JP Vos. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij hem door zijn manier van zakendoen; hartelijk in de omgang, neemt alle tijd voor je, is open en eerlijk, geeft je de tijd om na te denken voor je een beslissing neemt. Prijs/kwaliteit is goed Klantvriendelijkheid/service is groot; naast de koffie/thee kregen we een fles wijn bij het ophalen van de auto. De auto werd keurig netjes afgeleverd; schoongemaakt, gepoetst en de automatten vervangen door nieuwe. Hij heeft en groot gevoel van verantwoordelijkheid; wij hadden een verzekering voor een half jaar afgesloten, daaronder viel niet het vervangen van de accu. Echter toen ik na anderhalve week rijden problemen kreeg met de accu heeft JP Vos voor mij toch een nieuwe betaald. Wat ons betreft niet anders dan lof voor dit bedrijf!


Jolanda uit Waspik
10 maandag 11 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Zeer goed behandeld en een goede service Doen er alles voor de auto zo netjes mogelijk af te leveren en komen die afspraak op zeker na De auto zag er perfect uit met de aflevering


Y uit Asten
8 woensdag 06 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vanuit de achterhoek naar Helmond gekomen voor een Ford Fiesta. Ik had gevraagd om in de avond langs te komen en dat was geen probleem, die flexibiliteit was er. De auto zag er mooi uit en bovendien hoefde ik niet speciaal terug vanuit de achterhoek om de auto een andere keer op te halen. Er werd netjes geduldig hierop gewacht om de verkoop af te handelen. Ik rijd met veel plezier rond met mijn nieuwe autootje :)


Max uit Silvolde
8 maandag 30 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Vriendelijke en fijne service. Zeker aan te bevelen!


Monique uit Eindhoven
9 dinsdag 24 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Hele vriendelijke service, waarbij er echt de tijd voor je wordt genomen. Ook later nog goed bereikbaar bij vragen. Top!


Wendy uit grevenbicht
10 zondag 22 september 2019