ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png

JP Vos Auto's

Uithoornseweg 49 (route)
Helmond

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 18 beoordelingen


Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Zeer correct!! Vlotte samenwerking Mobilhome verkocht. Mobilhome werd opgehaald en ter plaatse werd de overschrijving uitgevoerd. Geld stond binnen de 3 uur op de rekening. Zeer aangename verkoper. Soms worden mensen bang gemaakt voor zulke verkopen, maar bij deze firma is dat niet nodig!!! Zal dit zeker aanbevelen hier in Belgie.


Martine uit Antwerpen
10 vrijdag 17 januari 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

In oktober een Suzuki Swift gekocht bij JP Vos. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij hem door zijn manier van zakendoen; hartelijk in de omgang, neemt alle tijd voor je, is open en eerlijk, geeft je de tijd om na te denken voor je een beslissing neemt. Prijs/kwaliteit is goed Klantvriendelijkheid/service is groot; naast de koffie/thee kregen we een fles wijn bij het ophalen van de auto. De auto werd keurig netjes afgeleverd; schoongemaakt, gepoetst en de automatten vervangen door nieuwe. Hij heeft en groot gevoel van verantwoordelijkheid; wij hadden een verzekering voor een half jaar afgesloten, daaronder viel niet het vervangen van de accu. Echter toen ik na anderhalve week rijden problemen kreeg met de accu heeft JP Vos voor mij toch een nieuwe betaald. Wat ons betreft niet anders dan lof voor dit bedrijf!


Jolanda uit Waspik
10 maandag 11 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Zeer goed behandeld en een goede service Doen er alles voor de auto zo netjes mogelijk af te leveren en komen die afspraak op zeker na De auto zag er perfect uit met de aflevering


Y uit Asten
8 woensdag 06 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vanuit de achterhoek naar Helmond gekomen voor een Ford Fiesta. Ik had gevraagd om in de avond langs te komen en dat was geen probleem, die flexibiliteit was er. De auto zag er mooi uit en bovendien hoefde ik niet speciaal terug vanuit de achterhoek om de auto een andere keer op te halen. Er werd netjes geduldig hierop gewacht om de verkoop af te handelen. Ik rijd met veel plezier rond met mijn nieuwe autootje :)


Max uit Silvolde
8 maandag 30 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Vriendelijke en fijne service. Zeker aan te bevelen!


Monique uit Eindhoven
9 dinsdag 24 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Hele vriendelijke service, waarbij er echt de tijd voor je wordt genomen. Ook later nog goed bereikbaar bij vragen. Top!


Wendy uit grevenbicht
10 zondag 22 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

JP Vos is een prettig persoon om zaken mee te doen! Hij is hartelijk en bovendien eerlijk en transparant over de herkomst van de auto. Zeker geen "standaard gladde autoverkoper". JP hanteert nette prijzen. Auto keurig verzorgd afgeleverd, waarbij alle afspraken zijn nagekomen!


Ronald uit Hunsel
10 zaterdag 31 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vriendelijk en goede service. Alles volgens afspraak.


Michiel uit Lelystad
10 donderdag 22 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Goede, ongedwongen aankoop- en after sales ervaring.


Timo uit Nijmegen
8 donderdag 22 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Laatst een camper verkocht aan deze bonafide handelaar waarmee het heel fijn zakendoen is. Jean-Pierre deed een aanbetaling die ik de dag nadien reeds ontving op mijn rekening. De overschot werd via de computer gedaan bij afhaling van de camper. Ik kon de transactir meevolgen op de computer en 5 uur later stond het bedrag op mijn rekening, heel vlot en correct, ook in de omgang.


Peter uit Vremde
9 zondag 10 maart 2019