ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png

JP Vos Auto's

Uithoornseweg 49 (route)
Helmond

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 28 beoordelingen


Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Heel vriendelijk, beleefde en aangename persoon. Betrouwbaar. Snelle betaling en correcte afhandeling. Zeker een aanrader !!!


Rita uit Nieuwmunster
10 donderdag 17 september 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Ik heb hier een paar weken geleden mijn Suzuki Swift gekocht en ben super goed geholpen. Heel eerlijk en open en goede adviezen gekregen. Nu is mijn accu bijna kapot en ondanks dat het niet bij de garantie hoort kan ik zelf een nieuwe halen en door iemand anders laten plaatsen op JP zijn kosten. Top service, meer kan ik er niet over zeggen!


Esther uit Venlo
9 donderdag 17 september 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Meer dan alle afspraken nagekomen, nadat ik auto al gekocht had, lichte lakschade opgelost. Heel goede inruilprijs voor ingeruilde auto ontvangen, ben dus zeer tevreden


Paul uit Helmond
9 dinsdag 01 september 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Zeer goede ervaring met het autobedrijf van JP. Zeer vriendelijke en attente man, zo ben ik ze nog niet vaak tegen gekomen in de autohandel. Zeer blij met de nieuw aangekochte auto en nog een fles wij erbij om van te genieten. Zou JP Vos absoluut aanraden aan een vriend/kennis!


Mark uit Amsterdam
10 maandag 24 augustus 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Kleinschalig en service gericht. JP komt vriendelijk en betrouwbaar over. We zijn goed geholpen en erg tevreden met de auto.


Jan uit Helmond
9 donderdag 23 juli 2020
Aanbevolen door klant
8
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Blij met de auto. Doet niet moeilijk over eventueel extra onderhoud of reparaties.


Evelien uit Helmond
7 woensdag 15 juli 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk


Vera uit Elsloo
10 maandag 01 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Ik heb een erg prettige ervaring gehad bij auto bedrijf JP Vos. Top bereikbaarheid en service. Alles is volgens afspraak verlopen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto kreeg ik een fles wijn, erg leuk gebaar! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!!


Jojanne uit Nederweert
9 woensdag 27 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
8
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk


Gijs uit Helmond
8 dinsdag 05 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Heb mijn mobilhome aan Jean-Pierre verkocht met correcte prijs, betaling en ophaling. Zeker aan iedereen aan te raden. Van Iseghem Carlos Gentbrugge - Belgiƫ


Carlos uit Gentbrugge - Belgiƫ
10 woensdag 18 maart 2020