Klantenvertellen  WebwinkelkeurErvaringen

Niet alleen OSW scoort goed bij klanten, maar ook alle bij ons aangesloten erkende bedrijven krijgen zeer goede recensies. Lees hier de ervaringen van particulieren die via een dienst van OSW (verkopen, vergelijken, offertes aanvragen, etc) te maken hebben gehad met onderstaande bedrijven.9 10

Snelle reactie en een correcte afhandeling.
9 10

De verkoop van onze caravan is van eens leien dakje verlopen. Alle afspraken en de administratieve afhandeling zijn door Stam Caravans uitstekend nagekomen en afgehandeld.

10 10

VB Caravans komt de gemaakte afspraken stipt na. Prima afwikkeling van de verkoop van mijn caravan

9 10

Mijn caravan via OSW aangeboden. Precies op tijd aanwezig. Na afhandeling van de administratieve zaken heeft hij de caravan meegenomen en was alles afgehandeld. Een bedrijf wat vertrouwen uitstraalt. Aanrader.

9 10

Caravan bleek niet meer goed te zijn. Wisten wij niet. Dus geen geld ontvangen maar wel meegenomen om naar de sloper te brengen. Was een hele klus maar zonder problemen afgehandeld. Prima service.

9 10

Ik was op zoek naar een Seat Mii en kwam bij JP Vos auto's terecht. We konden de auto rustig bekijken en uiteindelijk konden we de koop snel afronden. Ik heb het ervaren als een heel flexibel, betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Ik ben heel tevreden!

9 10

duidelijke uitleg ,snelle afhandeling, Kwamen afspraken na.

10 10

Onlangs een Suzuki Swift gekocht bij JP Vos Auto's. Toen ik belde kon ik direct komen kijken, na een uitgebreide proefrit besloten om de auto te kopen. Daarna een prima afhandeling, vriendelijk en met veel mogelijkheden! Heel blij mee!

10 10

Top service heren! Het bestaat nog, ouderwetse gastvrijheid! Bedankt voor alles! :) groet sjaak(Audi A8)

10 10

Ruim een week geleden een MP3 aangeschaft en rij er nog met een grote glimlach rond. Goede afhandeling en service, veel vakmankennis en goede uitleg. Papieren waren ook zo geregeld binnen 2 dagen al het kentekenbewijs in de bus. Al in al een aanrader voor mensen die willen overstappen naar een MP3 zonder gedoe en problemen. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze, ja ik kan het niet vaak genoeg zeggen, deze goede service.

8 10

Wesley bedankt voor het oplossen van de emissiestoring van mijn peugeot. Fijn dat je mij hebt geholpen. Je zegt als er uets is bel me. Tot nog toe maak je het volledig waar.

10 10

Ben zeer tevreden met de aankoop van de Suzuki swift. Heb uitgebreide proefrit mogen maken, en er werdt niets opgedrongen.Vriendelijke ontvangst en alles correct afgehandeld.

10 10

De caravan van mijn schoon vader aangemeld bij OSW. De volgende dag verkocht. Ontzettende goede service en uitleg gekregen. Een echte aanrader.

9 10

Afspraak is afspraak zeer correcte afhandeling goede uitleg m.b.t. afhandeling

8 10

Het eerste contact was menselijk en heel voorkomend en niet direct en zakelijk. De aflevering was mooi op tijd. De kennismaking was heel correct en de overdracht verliep heel soepeltjes.Heel gewoon en prettig.

9 10

Zeer snelle en uiterst correcte afhaneling

10 10

Verkoop top, niks vervelens, goeie sfeer. Aflevering top, perfecte uitleg. Super bedrijf, waar je ook voor vol word gezien, als je een 2de handsje koopt. Nogmaals perfect.

9 10

Fijne firma. Wordt prima en heel fijn geholpen, kennis van zaken met een duidelijke uitleg. Na uitproberen van onze bij Camperville gekochte camper bleken er 2 dingetjes niet goed te werken wat bij aankoop niet naar voren kwam. Kon fa. Camperville dus niets aan doen. Prima service! Lekkende waterkraan werd zonder pardon gratis vernieuwd en een defect aan het hoor/ verduisterings / van het grote dakluik gratis gerepareerd. Super. Een zeer tevreden klant.

8 10

Vriendelijk, fatsoenlijk, netjes afgehandeld.

8 10

Zeer correct, er werd goed gekeken, mooi op tijd en alles werd keurig geregeld!!

10 10

Prima service! We hebben er een hele fijne, goede auto gekocht. We hebben er al veel kilometers mee gereden en hij doet het super! Onze oude auto hebben we ingeruild en daar waren we iets vergeten uit te halen. Dat was geen probleem, werd gewoon opgestuurd. Fijn bedrijf!

10 10

Vorige week een BMW 316i gekocht voor een goede prijs. De auto is netjes afgeleverd met een nieuwe Apk en rijd echt heerlijk. Goede service en lekkere koffie. Westri heel erg bedankt 👍

8 10

Duidelijk, correct en komt afspraak na.

10 10

via osw mijn caravan verkocht aan VB caravans alles is volgens afspraak gegaan top

8 10

Al verschillende autos gekocht altijd goede service gehad

Heeft u ook een ervaring met een bij ons aangesloten bedrijf?

Deel deze dan. Zoek het bedrijf op en deel uw ervaring.

Beoordeling toevoegen