Zorgeloos en snel je caravan verkopen

Snel en gemakkelijk je caravan verkopen

Caravan verkopen

Vind je het tijd om de wielen aan de wilgen te hangen en de spreekwoordelijke vleugels uit te slaan? Oftewel: Je wilt jouw gebruikte caravan verkopen, maar weet niet waar je moet beginnen? Meld deze aan op OSW.nl en ontvang binnen 24 uur een reëel en vrijblijvende bod. Voor een kosteloze, snelle en zorgeloze verkoop.

Verkopen via OSW is gratis en vrijblijvend. Binnen slechts 5 minuten is je occasion aangemeld. Daarna gaan onze medewerkers aan de slag om contact met door ons gecontroleerde bedrijven op te nemen die het meest belang bij jou caravan hebben. Je ontvangt vervolgens van ons het hoogst ontvangen bod. Ga je hiermee akkoord, dan ontvang je van ons de contactgegevens van het bedrijf dat je caravan heeft gekocht, en ontvangt het bedrijf jouw contactgegevens. Je occasion word vervolgens (tenzij anders is afgesproken) bij je op de gewenste locatie opgehaald, betaald en gevrijwaard. Het bedrijf vertrekt pas als alles netjes volledig is afgehandeld. Dat is de zorgeloze service die OSW geeft.

Meld je caravan ook aan!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 030-7601016. Onze medewerkers helpen je graag.

1

Meld je caravan binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd.

Waar kan ik mijn caravan verkopen?

Dit kan op verschillende manieren. Door middel van een (online) advertentie, social media, rondvraag bij vrienden en familie, of door zelf contact op te nemen met een dealer.
Echter kan een tweedehands caravan verkopen een dure en tijdrovende bedoeling worden.

Om te beginnen kost een stalling geld en hoe langer deze aangehouden wordt, hoe hoger de uiteindelijke kosten. Daarnaast is een succesvolle verkoop vaak seizoensgebonden. Het verkopen verkopen lukt dan ook het best tussen januari en april.

Ook voor campers en vouwwagens ben je bij ons aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven kijken continue in ons occasion aanbod of er nieuwe caravans beschikbaar zijn.

Wat moet ik regelen bij de verkoop?

Daar kunnen we kort over zijn: Alles!
De vrijwaring, verkoop klaar maken, de bezichtigingen, enzovoorts. Ook kan het zijn dat je na verkoop nog klachten krijgt. Vervelend, maar dit zijn nu eenmaal zaken waar je als particuliere verkoper mee te maken kan krijgen. Wees daarom altijd eerlijk. Ook over eventuele gebreken. Het is zelfs aan te raden om een verkoopcontract op te stellen, zodat niemand achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Veel particulieren denken dat de verkoop 'zo is gepiept'. Echter zijn dingen zoals: de caravan grondig schoonmaken en een zogenaamde eindbeurt cruciaal als het aankomt op de definitieve (en zo hoog mogelijke) verkoopprijs. Om dezelfde reden is het schrijven van een goede, zo compleet mogelijke advertentie heel belangrijk en iets waar ook nog extra tijd in gaat zitten.

Waar moet je rekening mee houden bij de verkoop?

Bij de verkoop moet je rekening met een aantal zaken houden. Doe je dit goed, dan is de kans dat je een zo hoog mogelijk bod krijgt het grootst. Hoe meer informatie je opgeeft, hoe beter beeld de bedrijven bij de caravan hebben. Het kan een lastige klus zijn om een zo goed mogelijke advertentie te maken. Je bied immers niet elke dag een caravan te koop aan. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden.

 • Vermeld of er hagelschade op zit. En zo ja, zit dit alleen op het dak of ook in de ronding?
 • Zit er ook een mover bij? Vaak vergeten mensen om dit te vermelden, maar het heeft zeker invloed op de waarde.
 • Zijn er technische mankementen waar rekening mee gehouden moet worden?
 • Is er vochtschade? Dit is vaak een groot probleem en dus een heel belangrijk punt.
 • Maak goede foto's de zijkanten, bovenkant en de binnenkant. Indien nodig een closeup van een schade.
 • Zit er een voortent bij? En zo ja, wat is het merk (bijv. Doréma, Isabella of Ventura).
 • Wat is de staat van de banden? Wanneer zijn deze voor het laatst vervangen. Net als bij een auto is de hoeveelheid profiel belangrijk.

Wanneer jouw caravan online staat in ons inkoopplatform wil een potentiële koper zoveel mogelijk informatie zien. Hoe meer informatie je geeft hoe minder kans op teleurstellingen als het bedrijf de caravan komt ophalen. Wanneer je akkoord gaat met ons bod dan krijg je ook een verkoopovereenkomst. Alle informatie die je opgeeft staat hierin vermeld. Dit voorkomt discussie achteraf.

Wanneer je occasion bij ons is aangemeld, dan neemt een medewerker van ons contact met je op om de advertentie te bespreken en aan te vullen waar nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie zo goed mogelijk wordt gepresenteerd en daardoor een zo hoog mogelijk bod zal krijgen.

Binnen 5 minuten aangemeld. Begin nu!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 030-7601016. Onze medewerkers helpen je graag.

Hoe gaat het verkopen via OSW?

Bij OSW nemen wij de bovenstaande dingen voor je uit handen.
Het enige wat jij hoeft te doen is de caravan aanmelden op onze website. Iets wat binnen vijf minuten gepiept kan zijn en niet geheel onbelangrijk: Helemaal gratis is.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar eventuele, mee te verkopen extra's, zoals: Een voortent, meubilair, of een fietsenrek.
Uiteindelijk is het ons doel om de omschrijving zo gedetailleerd mogelijk te maken, zodat je een zo eerlijk mogelijke prijs ontvangt.

Na plaatsing kunnen opkopers een bod doen. Ook wij zoeken naar een geïnteresseerde opkopers.
Het hoogste bod leggen wij aan je voor en of je deze uiteindelijk accepteert is helemaal aan jezelf, want dit bod is namelijk geheel vrijblijvend.
En bovenal: bespaar je door middel van deze snelle verkoop aanzienlijk op tijd, moeite en geld.

Verkopen via OSW
 • Binnen 24 uur een bod
 • Je occasion wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor je
Nu aanmelden