Zorgeloos en snel je auto verkopen


Hoge biedingen

Binnen 24 uur een bod

Landelijke ophaalservice

190.000+ gingen je voor
Schadeauto verkopen

Zorgeloos je schadeauto verkopen inclusief ophaalservice

Heeft je auto schade en wil je deze snel en zorgeloos verkopen? Of is de APK (bijna) is verlopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je schadeauto en het risico op een eventuele boete wanneer de APK is verkopen. Meld eenvoudig je schadeauto aan, en je ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Je auto wordt altijd opgehaald, direct betaald en ter plekke gevrijwaard omdat wij alleen met RDW erkende bedrijven samenwerken.

Kortom, alle zorgen worden voor je uit handen genomen. Met veel schade is de dagwaarde van de auto niet meer haalbaar. Wij bieden altijd een goed bod. Snel verkopen aan een RDW erkende opkoper. Of de auto total loss is of niet rijdbaar, voor ons maakt dit niet uit. Snel verkopen voor de beste prijs met het hoogste bod snel geregeld.

Meld je schadeauto nu aan!
1

Meld je schadeauto binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je schadeauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Wij ontzorgen je volledig.

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW is je occasion makkelijker verkocht dan via andere verkoop platformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Het verschil tussen schade- en een sloopauto

Voor zowel schadeauto's als sloopauto's ben je bij ons aan het juiste adres, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Bij een schadeauto betekend het dat de auto flinke schade heeft. Uiteraard spreken we bij een krasje, of een klein deukje niet direct van een schadeauto. Bij een sloopauto betekend het dat de auto total loss is verklaard. Dit wil zeggen dat de waarde om de auto op te knappen hoger is dan de verkoopwaarde. Vaak betekend dit ook dat de auto niet meer door de APK komt, en in veel gevallen zelfs dat de auto niet meer rijdbaar is. Heb je een sloopauto? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier voor meer informatie.

Bij OSW gaat de verkoop van je schadeauto zonder risico!

Dus geen kans op diefstal, fraude, of kopers aan de deur.
Je schadeauto is snel verkocht en je krijgt snel het geld.
Het enige wat jij hoeft te doen is de schadeauto aanmelden en uiteindelijk het hoogste bod accepteren. Hoe gemakkelijk is dat?

  • Een gegarandeerd bod
  • De auto kan snel opgehaald worden
  • Ter plekke gevrijwaard
  • Voorkom eventuele boetes omdat de APK is verlopen
  • Ophaalservice
  • Start de auto niet meer? Geen probleem
Meld je schadeauto nu aan!