Voor een zorgeloze verkoop!


Kenteken check

Vul hieronder het kenteken van jouw auto in en doe de gratis kenteken check. Op basis van het kenteken halen wij voor jou alle beschikbare voertuiginformatie op. Wil je de auto ook verkopen? Kies dan ook voor onze verkoopservice.
Waarom een kenteken check

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is.

Gratis kentekeninformatie opvragen

Door middel van onze kentekencheck kun je gratis informatie over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar, merk en de handelsbenaming opvragen.


Informatie opvragen voor auto's en motoren

Je kunt de gegevens van een kenteken opvragen en meer informatie vinden door hierboven het kenteken van jouw auto of motor in te voeren. Ook voor een kilometerstand check of ook wel tellerstand controle bent je bij het juiste adres. Deze informatie samen met hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad, km standen en of het voertuig gestolen staat gesignalleerd. De kenteken check kan voor zowel een nieuwe als tweedehands auto or motor uitgevoerd worden.

De check kan gratis uitgevoerd worden. Wanneer je succesvol de gegevens hebt opgevraagd, dan kun je ook eenvoudig je auto of motor bij ons te koop aanbieden. Indien je nu al je voertuig te koop wilt aanbieden, klik dan hier voor een auto en hier voor een motor.