Zorgeloos en snel je auto verkopen

Mark

Je sloopauto verkopen met ophaalservice

Sloop auto

Heb je een auto die niet meer rijdbaar is, of waarvan de APK (bijna) is verlopen? Dan betekend dit vaak dat je een sloopauto hebt. Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je sloopauto en het risico op een eventuele boete wanneer de APK is verkopen. Meld eenvoudig je sloopauto aan, en je ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Je auto wordt altijd opgehaald, direct betaald en ter plekke gevrijwaard. Kortom, alle zorgen worden voor je uit handen genomen.

Meld je auto nu eenvoudig aan!

Heb je vragen? Bel ons gerust op 030-7601016. Onze medewerkers helpen je graag.

1

Meld je sloopauto binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Wij ontzorgen je volledig.

Wanneer je een auto hebt waar je bijvoorbeeld niet meer mee kunt rijden, welke niet meer door de APK keuring komt, of waarbij de kosten niet meer opwegen om deze rijdbaar te houden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ophaalservice halen wij de auto altijd bij jouw op. Is je APK keuring bijna verlopen? Dat is geen probleem. Uiteraard wil je dan zo snel mogelijk van je auto af aangezien je immers strafbaar bent als je een auto hebt waarvan de APK is verlopen. Wij geven je altijd een gegarandeerd bod. Bovendien kan je auto altijd zeer snel opgehaald worden.

Bespaar jezelf moeite en voorkom eventuele boetes als de APK keuring is verlopen.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw occasion. Wij zorgen ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

De voordelen voor jou
  • Een gegarandeerd bod
  • De auto kan snel opgehaald worden
  • Ter plekke gevrijwaard
  • Ophaalservice
  • Voorkom eventuele boetes omdat de APK is verlopen
  • Start de auto niet meer? Geen probleem
Je auto aanmelden
Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW is je occasion makkelijker verkocht dan via andere verkoop platformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.