Zorgeloos en snel je auto verkopen

Auto dealers

Wanneer je een auto wil kopen, dan is een (erkende) auto dealer de plek bij uitstek om te hier eens goed voor te 'winkelen'. Vaak vindt je bij deze auto dealers nieuwe, of tweedehands occasions.

Waar halen auto dealers deze occasions zoals vandaan?

Een auto dealer komt aan zijn tweedehands occasions door deze in te kopen van een particulier, bijvoorbeeld. Soms wordt een oude auto ingeruild voor een aantrekkelijke korting op een nieuwe.

Er zijn maar weinig particulieren die het aandurven om op eigen initiatief een autodealer te benaderen. Dit omdat er nog te vaak (en in de meeste gevallen ten onrechte) wordt gedacht dat autodealers onzin bedragen zullen bieden voor een prima auto.

Is dat dan niet zo?

Laten we eerlijk wezen. Het klopt inderdaad dat je veelal iets minder ontvangt, dan wanneer je op eigen initiatief je auto verkoopt.
Wat echter vaak wordt vergeten is dat ook particulier verkopen kosten met zich meebrengt. Kosten die eveneens tot in de honderden euro's kunnen oplopen.

Denk aan: advertentieruimte, het 'verkoop klaar' maken van de auto, brandstofgebruik tijdens proefritten, enzovoorts.
Niet te vergeten dat het de nodige kennis vereist om zeker te weten dat je de juiste prijs voor jouw auto ontvangt.

Desalniettemin blijkt de drempel tussen particulier en autodealers iets te hoog om zonder twijfel genomen te worden.

Wij zijn er om jouw occasion onder de aandacht te brengen bij auto dealers

Erkende autodealers, om precies te zijn.
Onze medewerkers zijn ervoor om te zorgen dat je een zo hoog mogelijk bod ontvangt voor de auto en daar helpen we je dan ook graag bij.
Als je jouw auto aanmeldt op de website. Brengen wij deze als eerst onder de aandacht bij de bij ons aangesloten bedrijven.
Daarnaast wordt de auto geplaatst op een beveiligde, gesloten omgeving. Daar kunnen auto opkopers hun bod uitbrengen.
Wij geven je het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Jij hebt niet het gevoel dat het je 'allemaal de pet ver te boven gaat' én de auto is snel verkocht. Het kan dus écht zo simpel zijn!