Zorgeloos en snel je camper verkopen

Camper verkopen

Camper verkopen

Wil je jouw camper zo snel mogelijk verkopen? Maar ben je bang dat dit veel tijd en geld gaat kosten, voordat de verkoop eenmaal rond is? Wanneer je jouw camper gratis aanmeldt op OSW.nl, zorgen wij ervoor dat je binnen één dag een vrijblijvend en serieus bod ontvangt en je de camper kan verkopen.

1

Meld je camper binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd.

Particulier jouw camper verkopen

Een camper kopen is namelijk een flinke investering. De meeste mensen gaan dus niet over één dag ijs als het aankomt op het aanschaffen hiervan. Meestal is hier een jarenlang proces aan voorgegaan, waarin eerst is 'geproefd' van het 'camperleven'. Daarnaast is een camper een voertuig wat jaren mee dient te gaan. Kopers zijn om deze reden zeer kritisch. Dat een camper APK-gekeurd is wil namelijk nog niet zeggen dat deze motorisch goed in elkaar zit. En hoe ga je dat als particulier garanderen?
Dit zijn slechts enkele aspecten die een camper verkopen op de particuliere markt lastig kunnen maken.

Je camper toch snel en succesvol verkopen?

Ervaring leert dat geïnteresseerden in een tweedehands camper het liefst 'winkelen' bij erkende bedrijven. Deze bieden extra zekerheden, zoals garantie.
Ook is de koper bij een dergelijk bedrijf in de gelegenheid om meerdere occasions met elkaar te vergelijken. Dit alles maakt een camper verkopen makkelijker, omdat de klant ergens op terug kan vallen als er, bijvoorbeeld, iets gerepareerd dient te worden.

OSW als het ware als 'matchmaker' tussen jou en een arsenaal aan opkopers. Ons doel voor jou als verkoper, is dat je een zo eerlijk mogelijke prijs ontvangt en de verkoop zo snel mogelijk in orde is. Zo blijf je niet over met onvoorziene, extra kosten die ook nog eens overbodig zijn.
Geld wat je volgend vakantieseizoen in een vliegvakantie kan steken.

Verkopen via OSW
  • Binnen 24 uur een bod
  • Je camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
Je camper aanmelden