Klantenvertellen  Webwinkelkeur


Wij helpen u graag

Altijd één aanspreekpunt

Wilt u van uw auto, motor, boot of caravan af? Uw occasion verkopen is niet altijd makkelijk. U kunt uw occasion natuurlijk zelf verkopen of inruilen bij de dealer (de inruilwaarde voor uw voertuig kan tegenvallen). Maar u kunt uw occasion ook via OSW verkopen. Dat heeft vele voordelen. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal gratis u gebruikte voertuig te verkopen. Het maakt niet uit of u een oude auto wilt verkopen of juist een nieuwe sloep; wij vinden altijd een koper voor u. OSW neemt u graag alle rompslomp uit handen bij de verkoop van uw occasion.


Meld uw occasion eenvoudig aan door het kenteken in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw voer- of vaartuig vervolgens in een afgeschermde veiling waar alleen onze erkende inkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief.

Hoe werkt het

Uw occasion zorgeloos verkopen; hoe werkt dat precies?

Stap 1. Meld uw occasion aan

Om uw occasion te kunnen verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dat doet u door uw kenteken in te voeren. Ons systeem zoekt automatisch aanvullende gegevens zoals het merk en model erbij.

Stap 2. Uw occasion krijgt biedingen

Als uw occasion is geactiveerd, gaan wij aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Zorgt u ervoor dat wij over zoveel mogelijk relevante informatie beschikken van het voertuig, zodat wij tot een zo hoog mogelijk bod kunnen komen?

Stap 3. U kunt het bod accepteren of weigeren

Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat het bedrijf met u een afspraak maakt om uw occasion op te halen. U kunt dan ook bespreken hoe u betaald wilt worden.


Heeft u nog vragen? Bel ons op 030-7601016 of lees de Veel Gestelde Vragen.