Klantenvertellen  Webwinkelkeur


Hoe werkt het verkopen via OSW

Uw occasion zorgeloos verkopen; hoe werkt dat precies?


U meldt uw auto, motor, caravan, camper of boot heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op onze website (bij een auto kunt u eenvoudig het kenteken invoeren zodat automatisch alle bijbehorende informatie wordt opgehaald). Na uw aanmelding wordt deze gecontroleerd door één van onze medewerkers en goedgekeurd. Onze medewerkers gaan vervolgens aan de slag om een zo hoog mogelijk bod te krijgen bij de bij ons aangesloten bedrijven. Tevens is uw occasion zichtbaar in een beveiligde en gesloten omgeving waar bedrijven een bod kunnen uitbrengen. Het hoogst ontvangen bod sturen wij naar u toe. Wanneer u akkoord gaat met dit bod wordt de occasion netjes bij u opgehaald, betaald en gevrijwaard.


Stap 1. Meld uw occasion aan

Om uw occasion te kunnen verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dit kan via onze aanmeldformulier en kost u slechts een paar minuten.

Stap 2. Uw occasion krijgt biedingen

Als uw occasion is goedgekeurd, gaan wij aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Indien wij nog vragen hebben nemen wij telefonisch contact met u op om deze met u door te nemen.

Stap 3. U kunt het bod accepteren of weigeren

Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat het bedrijf met u een afspraak maakt om uw occasion op te halen. U kunt dan ook bespreken hoe u betaald wilt worden.


Heeft u nog vragen? Bel ons op 030-7601016 of lees de veelgestelde vragen.


Verkoop uw automotorcaravancamper of boot