c4f6d88dbb3b43d1e940db01d1fe7376b07cb061.png

Stienstra Caravans

OSW erkende caravan/camper inkoper in Feanwalden

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 19 beoordelingen


uit eindhoven op 20-11-2018
9
10
Perfecte afhandeling van afspraken.
uit Breda Noord op 30-10-2018
8
10
uit Hoorn op 24-10-2018
9
10
Betrouwbaar bedrijf, gaan oprecht en serieus om met klanten.
uit Zoetermeer op 28-09-2018
9
10
Perfecte afhandeling. Goede afspraken.
uit Purmerend op 23-09-2018
10
10
Zeer vriendelijk ontvangen en correct behandeld. Zou dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.
uit Moergestel op 21-09-2018
10
10
Zeer klantvriendelijk, bereid om object op te komen halen, zakelijk maar toch meedenkend. Prima contact achteraf.
uit Oostvoorne op 09-08-2018
9
10
Gemaakte afspraken zijn correct en in gemoedelijke sfeer verlopen,een aanrader,voor diegene
die nog op de oude vertrouwelijke manier zaken wil doen.
uit Beilen op 05-08-2018
8
10
Afspraken worden goed nagekomen. Prettig persoonlijk contact. Tevreden over de verkoop van onze caravan.
uit Drachten op 27-07-2018
10
10
uit Nijmegen op 22-07-2018
9
10
Onze camper werd opgehaald en vooral bekeken als auto (roest, starten, algemene indruk).
Ze waren iets te laat (door omstandigheden) maar belden keurig op het afgesproken tijdstip dat het iets later werd.
Vriendelijk behandeld.

Je caravan verkopen aan Stienstra Caravans

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Feanwalden? Stienstra Caravans is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Feanwalden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Stienstra Caravans zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Stienstra Caravans in Feanwalden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)