cyriel-rekreatie-b-v--daab9594d654ed2e6b9ad1672932bf8e.png

Cyriel Rekreatie B.V.

OSW erkende caravan/camper inkoper in Drunen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 42 beoordelingen


uit Kapelle op 03-09-2018
10
10
Kunnen niets negatief zeggen over de samenwerking.
Alles verliep vlekkeloos
uit Bergen op Zoom op 26-08-2018
9
10
fijn en eerlijk geholpen. Goede service en zeer snel.
uit Voorhout op 22-08-2018
10
10
De verkoop van mijn caravan verliep uiterst soepel. Op de dag van de verkoop door OSW belde de heer Trump mij al om een afspraak te maken over het ophalen van de caravan. De overdracht gebeurde in alle openheid. Via de speaker van de telefoon kon ik het doorgeven van de vrijwaring helemaal volgen en zodoende controleren. Kortom: ik ben uiterst tevreden over de hele gang van zaken.
uit Bergen op Zoom op 06-08-2018
10
10
Keurig nette mensen, die verstand van zaken hebben.
uit Tilburg op 04-08-2018
10
10
Perfect efficiƫnt en heel betrouwbaar geregeld. Compliment!
uit Hellevoetsluis op 03-08-2018
10
10
Goede snelle en correcte afhandeling van de verkoop en het ophalen van de caravan van mijn ouders was super nogmaals dank hiervoor
uit Oudenburg op 26-07-2018
9
10
Correcte mensen, leuk om er zaken mee te doen!
uit Den Helder op 04-07-2018
10
10
Keurige en zeer vlotte afhandeling van de aankoop van mijn caravan. Zeer aanbevolen!
uit Hillegom op 14-06-2018
10
10
Alles wordt heel correct afgehandeld. De financiƫle kant, vrijwaringsbewijs, inkoopverklaring caravan met ordernr. etc.
Wij zijn erg tevreden!
uit Putten op 17-04-2018
10
10
Graag wil ik even een reactie geven op een super fijne afhandeling van de verkoop van onze Hobby Excellent Caravan, wat binnen een enkele dag is gerealiseerd. Ook bedankt voor de snelle Betalings-afhandeling.

Je caravan verkopen aan Cyriel Rekreatie B.V.

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Drunen? Cyriel Rekreatie B.V. is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Drunen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Cyriel Rekreatie B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Cyriel Rekreatie B.V. in Drunen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)