msb-motoren-motorstallingbrabant-nl-c89d57c90844d83dd180fc4e2ce9e71a.jpg

MSB motoren

OSW erkende motor inkoper in Wijk en Aalburg

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 4 van 4 beoordelingen


uit Vlissingen op 30-10-2018
9
10
Prettig contact na motor aangeboden via tussenpersoon. Heldere afspraken die ook nagekomen worden. Komt op tijd, en afhandeling vindt ter plekke plaats waarbij alle stappen dubbel geverifieerd worden om eventuele fouten te voorkomen.
uit Utrecht op 24-10-2018
9
10
De verkoop van mijn motor aan MSB ging zeer soepel en prettig. Bij vragen of wijzigingen was de verkoper altijd telefonisch bereikbaar en er is actief meegedacht. Ook het via internet regelen van het vrijwaringsbewijs ging snel. Normaal heb ik bij auto/motor/telefoonverkopers altijd het gevoeld opgelicht te worden, maar bij MSB had ik hier geen last van.
uit Schelluinen op 14-02-2017
9
10
Gert jan

We zochten een nieuwe motor en kwamen bij M.S.B motoren in contact,We hebben gebeld en meer informatie over de Cbr 600rr. Gevraagd en werden keurig geholpen erg vriendelijk en uitgenodigd om te komen kijken en toen we daar kwamen een super service alles stond keurig klaar en was exact hoe alles was verteld dit is z'n prettig gevoel dat we tot koop zijn over gegaan na een proefrit alles werdt weer keurig verzorgd en de dag dat we hem kwamen ophalen stond hij klaar zoals afgesproken met alle papieren en foto's van wat gedaan was en nog een volle tank benzine echt geweldige service van A tot Z kort om zoek je een motor ga naar M.S.B motoren en Gertjan zorgt voor een goed goed resultaat
uit Arnhem op 10-05-2016
9
10
het geheel in overeenstemming met mijn gedachten

Je motor verkopen aan MSB motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Wijk en Aalburg? MSB motoren is een OSW erkende motor opkoper in Wijk en Aalburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. MSB motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij MSB motoren in Wijk en Aalburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)