msb-motoren-motorstallingbrabant-nl-c89d57c90844d83dd180fc4e2ce9e71a.jpg

MSB motoren

OSW erkende motor inkoper in Wijk en Aalburg
MSB motoren bestaat sinds 4 jaar en is gevestigd in Wijk en Aalburg. Ontstaan uit passie voor motorfietsen ben ik MSB motoren medio 2014 begonnen.

Hoofdactiviteiten van MSB motoren zijn: onderhoud, reparatie, poetsen, aan- en verkoop van motoren en bemiddeling.

Mocht u dit seizoen weer verzorgd willen gaan rijden of wilt u uw motor toch liever inruilen voor een andere motor dan hebben wij voor u wellicht een passende aanbieding.
Tevens is het mogelijk door middel van een zoekopdracht voor u speciaal de juiste motor in de markt te vinden via onze kanalen.

Bij MSB motoren staat service hoog in het vaandel en zullen wij er voor zorg dragen dat iedere motorrijder met een tevreden en veilig gevoel weer op zijn of haar motor stapt.

MSB motoren is gevestigd aan de Nijverheidstraat 15 4261 TK in Wijk en Aalburg.

Overige tijden op afspraak : 's avonds ook mogelijk.

Tot ziens bij MSB motoren; de koffie staat klaar.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
10:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Op afspraak

Je motor verkopen aan MSB motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Wijk en Aalburg? MSB motoren is een OSW erkende motor opkoper in Wijk en Aalburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. MSB motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij MSB motoren in Wijk en Aalburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)