wolf-caravans-harderwijk-2cc40ee5c5c1d6bd10b7bf26c19c75c5.jpg

Wolf Caravans Harderwijk

OSW erkende caravan/camper inkoper in Harderwijk

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 20 beoordelingen


uit Zevenaar op 01-05-2018
9
10
Correcte en betrouwbare behandeling en een eerlijke prijs voor de Caravan.
uit Utrecht op 24-03-2018
9
10
Via OSW hebben wij onze Hobby 440 SF verkocht aan Wolf caravans in Harderwijk, dit was een prettige ervaring, op zondagavond de caravan op internet geplaatst maandagmorgen een schitterend bod gehad van Wolf caravans sneller en beter kan het niet, wij hebben onze caravan leeg gehaald en zaterdags naar Wolf caravans in Harderwijk gereden, terwijl wij een heerlijk kopje koffie konden nuttigen werd onze caravan geïnspecteerd en in orde bevonden het gebodene bod stond direct op onze rekening met vrijwaringsbewijs, voortaan doen wij onze vakantie zaken bij Wolf in Harderwijk, ca. één uur later reden wij zeer tevreden huiswaarts. onze bevinding was, Wolf caravans is een mooi bedrijf met hele fijne mensen en een perfecte service.
uit Hengelo op 15-02-2018
10
10
Juiste en snelle afhandeling
uit TILBURG op 17-01-2018
9
10
Wolf Caravans is een prima bedrijf, zij doen precies wat zij met jou afspreken, en mocht je toch nog met een aantal vraagtekens zitten dan ben je die meteen kwijt als je met Dhr. Frank Wolfs gesproken hebt. in een paar woorden omschreven "een prima bedrijf".
uit Ledegem op 16-01-2018
7
10
Enig minpunt, men verwacht van een 10-jaar oude caravan dat deze er nieuw uitziet.
uit lochem op 03-11-2017
9
10
een goed gesprek gehad aan de telefoon en bij mij thuis en hij heeft gode kenneis van zaken.een prettig bedrijf om zaken met de doen
uit Bennekom op 10-10-2017
9
10
Mooi bedrijf, prettige ontvangst en goede verdere afhandeling bij de verkoop van onze caravan.
uit Raamsdonksveer op 14-07-2017
7
10
De verwachtingen waren niet gerelateerd aan de werkelijkheid. Info over beoordelings criteria vooraf zou de verwachtingen getemperd hebben en daarmee een prettiger gevoel hebben nagelaten.
uit Ijsselstein op 13-07-2017
9
10
Ik was zelf kritisch van te voren, maar dat was achteraf totaal niet
nodig. Heel correct afgehandeld.
uit Roosendaal en op 29-06-2017
9
10
Nette vriendelijke behandeling . Graag ietsmeer gehad maar oke het is een handels object dus te begrijpen . In ieder geval het is zeer gemoedelijk gegaan en ben ik blij dat hij in goedestaat is weg gegaan ben ik van de zorgen af voor dat er schade aan komt er

Je caravan verkopen aan Wolf Caravans Harderwijk

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Harderwijk? Wolf Caravans Harderwijk is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Harderwijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Wolf Caravans Harderwijk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Wolf Caravans Harderwijk in Harderwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)