Voor een zorgeloze verkoop!

Wolf Caravans Harderwijk

Adresgegevens

Zuiderbreedte 23
3845 MC Harderwijk

Telefoon: 0341-267697
E-mail: ln.liamnpk@flowjf
Website: http://www.wolfcaravan...

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17.00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Beoordelingen

9

9/10 - 20 beoordelingen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 20 beoordelingen


uit Zevenaar op 01-05-2018
9
10
Correcte en betrouwbare behandeling en een eerlijke prijs voor de Caravan.
uit Utrecht op 24-03-2018
9
10
Via OSW hebben wij onze Hobby 440 SF verkocht aan Wolf caravans in Harderwijk, dit was een prettige ervaring, op zondagavond de caravan op internet geplaatst maandagmorgen een schitterend bod gehad van Wolf caravans sneller en beter kan het niet, wij hebben onze caravan leeg gehaald en zaterdags naar Wolf caravans in Harderwijk gereden, terwijl wij een heerlijk kopje koffie konden nuttigen werd onze caravan geïnspecteerd en in orde bevonden het gebodene bod stond direct op onze rekening met vrijwaringsbewijs, voortaan doen wij onze vakantie zaken bij Wolf in Harderwijk, ca. één uur later reden wij zeer tevreden huiswaarts. onze bevinding was, Wolf caravans is een mooi bedrijf met hele fijne mensen en een perfecte service.
uit Hengelo op 15-02-2018
10
10
Juiste en snelle afhandeling
uit TILBURG op 17-01-2018
9
10
Wolf Caravans is een prima bedrijf, zij doen precies wat zij met jou afspreken, en mocht je toch nog met een aantal vraagtekens zitten dan ben je die meteen kwijt als je met Dhr. Frank Wolfs gesproken hebt. in een paar woorden omschreven "een prima bedrijf".
uit Ledegem op 16-01-2018
7
10
Enig minpunt, men verwacht van een 10-jaar oude caravan dat deze er nieuw uitziet.
uit lochem op 03-11-2017
9
10
een goed gesprek gehad aan de telefoon en bij mij thuis en hij heeft gode kenneis van zaken.een prettig bedrijf om zaken met de doen
uit Bennekom op 10-10-2017
9
10
Mooi bedrijf, prettige ontvangst en goede verdere afhandeling bij de verkoop van onze caravan.
uit Raamsdonksveer op 14-07-2017
7
10
De verwachtingen waren niet gerelateerd aan de werkelijkheid. Info over beoordelings criteria vooraf zou de verwachtingen getemperd hebben en daarmee een prettiger gevoel hebben nagelaten.
uit Ijsselstein op 13-07-2017
9
10
Ik was zelf kritisch van te voren, maar dat was achteraf totaal niet
nodig. Heel correct afgehandeld.
uit Roosendaal en op 29-06-2017
9
10
Nette vriendelijke behandeling . Graag ietsmeer gehad maar oke het is een handels object dus te begrijpen . In ieder geval het is zeer gemoedelijk gegaan en ben ik blij dat hij in goedestaat is weg gegaan ben ik van de zorgen af voor dat er schade aan komt er