autobedrijf-j-van-wees-d4f178db6db22868b21b8a684f963b9f.png

Autobedrijf van Wees

OSW erkende auto inkoper in Beesd
John van Wees, zit al ruim 40 jaar in de automotivebranche en speciaal in Volvo personenauto’s. Ervaring, Kennis, Betrouwbaarheid en Focus, vier kernkwaliteiten waar u van profiteert: Eerst als Volvo dealer 20 jaar succesvol en nu al 20 jaar in in- en verkoop van Volvo personenauto’s. Wij leveren merendeel van business to business.

Sinds enkele jaren werkt ook de nieuwe generatie binnen het bedrijf, Mitchell van Wees. Hij is gefocust op het merk BMW in de wat rustige prijsklasse. Sinds Mitchell begonnen is staan er dan ook meer auto's particulier te koop. In de occasion voorraad treft u dan ook meer BMW occasions aan.

Wij leveren auto’s met de juiste historie zoals kilometerstand en onderhoud. Door onze goede contacten met de importeur én vele Volvo dealers in Nederland, vinden wij altijd de passende auto. Bent u als particulier of zakelijke rijder op zoek naar een Volvo of BMW neem dan vrijblijvend contact met ons op via deze site.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf van Wees

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Beesd ? Autobedrijf van Wees is een OSW erkende auto opkoper in Beesd . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf van Wees zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf van Wees in Beesd brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)