-camperville-0e370b74562c44d452c0b8d55accebf4.jpg

Autoville h/o Camperville

OSW erkende caravan/camper inkoper in Dordrecht
Camperville heeft een jarenlange ervaring in de bemiddeling en verkoop van nieuwe en gebruikte campers. Met een vloeroppervlakte van maar liefs 1.400 vierkante meter voor campers is onze showroom de grootste in Zuid Holland. Het inbouwen van accessoires en het verzorgen van reparaties en servicebeurten wordt eveneens door ons verzorgd. Onze specialist weet waar hij op moet letten bij het inruilen en inkopen van occasions. Niet alleen de technische staat maar ook de uitstraling van het model bepaalt hoe lang een camper houdbaar is. Daarom vindt u in onze showroom uitsluitend representatieve, jonge gebruikte modellen van alle bekende merken. Goed onderhouden en met een redelijk aantal gereden kilometers. Na een grote onderhoudsbeurt, een Apk-keuring, een vochtmeting en met garantie neemt u hem mee voor droomvakanties.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Autoville h/o Camperville

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Dordrecht ? Autoville h/o Camperville is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Dordrecht . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoville h/o Camperville zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Autoville h/o Camperville in Dordrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)