Bakelaar Bedrijfswagens & Buscampers

OSW erkende caravan/camper inkoper in Ammerzoden
100% Transparant
Wij doen graag transparant zaken, daarom hanteren we uitsluitend heldere prijzen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Extra betalen voor de afleveringskosten hoeft u dan ook zeker niet.


Het aanbod
We zijn in staat auto's van goede kwaliteit aan te bieden voor een scherpe prijs. Dit is mogelijk omdat we beschikken over een groot inkoopnetwerk. Hierdoor ontstaat een gezonde doorstroom en wisselt de voorraad dagelijks.

Inruil / Inkoop
We zijn voortdurend op zoek naar alle typen bedrijfswagens en buscampers. Ook personenauto's zijn welkom. Wilt u uw auto inruilen of een auto te koop aanbieden? Laat het ons weten.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Bakelaar Bedrijfswagens & Buscampers

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Ammerzoden? Bakelaar Bedrijfswagens & Buscampers is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Ammerzoden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bakelaar Bedrijfswagens & Buscampers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Bakelaar Bedrijfswagens & Buscampers in Ammerzoden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)