Voor een zorgeloze verkoop!

checklist-niet-vergeten-caravan-kamperen.jpg
Algemeen · Geplaatst op 26 juni 2018 om 14:00

Checklist voor als je op caravanvakantie gaat

Denise Meijer
Geplaatst door
Denise Meijer

We hebben al eerder een checklist online gezet voor wanneer je de caravan of camper klaar wilt hebben voor op reis. Waarschijnlijk heb je dit dan ook al lang en breed voor elkaar en ben je klaar voor een echte caravanvakantie.

Met de zomervakantie in het verschiet staat je ‘vakantiewoning op wieltjes’ dus startklaar om te vertrekken richting de, zorgvuldig uitgekozen bestemming. En of dit nu je eigen, of een gehuurde caravan/ camper betreft: Aan voorpret dus geen gebrek!

Nu rest er slechts nog een vraag:

Welke items mag je niet vergeten in te pakken als je op caravanvakantie gaat?

Niet vergeten!
Sowieso onmisbaar als je gaat kamperen, omdat je, zelfs al wil je hier liever niet aan denken, nooit weet of je pech of (nog erger) een ongeluk krijgt onderweg. Hoe dan ook is het beter om voorbereid op weg te gaan.

Gelukkig hoef je niet alleen maar voorbereid te zijn op kommer en kwel. Ontspanning en plezier staat nog altijd voorop op je caravan-, of campervakantie. Een beetje comfort is echter nooit weg en aangezien de meeste caravans en campers van alle (basis)gemakken zijn voorzien: kan je hier handig op inspelen om je kampeerervaring zo optimaal mogelijk te maken.
Onderstaande producten maken kamperen in ieder geval een stuk gemakkelijker (en misschien zelfs een beetje luxe. Heerlijk!

Voor in de keuken

Voor in de slaapkamer

Toiletartikelen
Niet iedere caravan is uitgerust met een eigen badkamer. Zo niet, dan zal je waarschijnlijk douchen op locatie. Hoe dan ook zijn volgende producten handig om bij de hand te hebben:

Ontspanning
We gaan ervanuit dat jullie niet de hele dag in de binnen zullen vertoeven, dus een kunnen ontspannen buiten de caravan of camper is essentieel. Vergeet dus de volgende dingen niet te pakken:

Hoe dan ook: geniet van je vakantie! En heb je zelf nog aanvullingen op deze lijst? Geef deze dan in een reactie.Lees ook onze andere blogs

Relaxt op autovakantie met kinderen doe je zo

Relaxt op autovakantie met kinderen doe je zo

Op autovakantie is voor veel ouders een uitdagende gebeurtenis. Tenslotte is niet ieder kind gemaakt voor lange afstanden in een relatief kleine ruimte en zonder al te veel om zich mee bezig te houden. Het horrorscenario betreft dan ook een urenlange autorit met huilende, [...]

Lees meer

Tips om van je eerste motorreis een avontuur te maken

Tips om van je eerste motorreis een avontuur te maken

Of je nu liever op tour gaat richting de kust, of toch liever voor de grotere afstanden kiest. Sommigen gaan zelfs op kampeervakantie met de motor. Maar wat je ook prefereert: Een motorreis is een avontuur waar menig liefhebber het hart sneller van gaat kloppen. De eindeloze [...]

Lees meer

Van Brescia naar Rome met de Mille Miglia Storica

Van Brescia naar Rome met de Mille Miglia Storica

Sommige auto's betekenen meer dan alleen de mogelijkheid om van A naar B te reizen, voor die auto’s is de reis het doel op zich. Sinds 1977 wordt de Mille Miglia Storica verreden, een reis van Brescia naar Rome en weer terug. Honderduizenden mensen staan langs de route en [...]

Lees meer