Wachtwoord vergeten

Inloggen op je account

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jouw wachtwoord bent vergeten om jezelf in te loggen op onze website. Omdat de wachtwoorden versleuteld in onze database worden opgeslagen kunnen wij je niet het oude wachtwoord toesturen. In plaats daarvan genereren wij een nieuw wachtwoord en sturen wij deze toe per e-mail.

Geen e-mail ontvangen

Wanneer je een nieuw wachtwoord heeft opgevraagd, maar geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan je e-mail spambox. In sommige gevallen wordt de e-mail daarin geplaatst. Mocht de e-mail zich hier ook niet in bevinden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze contactpagina. Je kunt ook proberen om nogmaals een nieuw wachtwoord op te vragen.

Nieuw account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan op deze pagina. Wanneer je voor het eerst bij ons een voer- of vaartuig aanmeld, en je hebt ng geen account, dan wordt deze automatisch aangemaakt. Er wordt gekeken of jouw e-mailadres al bekend is in ons systeem. Zo ja, dan wordt de aanmelding automatisch aan je account gekoppeld.