7c8bf867a356b37e54131db6cf748e14842dd49a.png

ACR Caravan- en Camperservice

OSW erkende caravan/camper inkoper in Austerlitz
ACR Caravan- en Camperservice is een caravan- en camper specialist in alle merken en alles wat hiermee te maken heeft, wij beschikken over een groot assortiment onderdelen, nieuw en tweedehands. Met een goed uitgeruste werkplaats en met goed gediplomeerde specialisten, zijn wij een ervaren onderneming op het gebied van caravanservice. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo verlenen wij op schade een schriftelijke garantie van 2+2 jaar. Wij zijn schade gecertificeerd en werken nauw samen met diverse caravanverzekeraars. Wij voeren technische werkzaamheden uit aan recreatie voertuigen en trailers.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan ACR Caravan- en Camperservice

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Austerlitz? ACR Caravan- en Camperservice is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Austerlitz. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. ACR Caravan- en Camperservice zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij ACR Caravan- en Camperservice in Austerlitz brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)