alblas

OSW erkende auto inkoper in nieuwerkerk a/d ijssel
Nico Alblas Automobielen B.V., is al meer dan 20 jaar een actieve speler op het gebied van de automobiel import, er is inmiddels een enorme Knowhow opgebouwd wat betreft: BPM, Type Goedkeuringen, Transport en niet te vergeten Kwaliteit.

Dit alles stelt ons in staat om wereldwijd autos te importeren en die tegen zeer concurrerende prijzen aan te bieden op de Nederlandse Markt. En voor U als consument biedt dat veel voordeel, zo is het nu ineens wel mogelijk om uw droomauto te bemachtigen voor een acceptabele prijs!

En bij ons zijn zaken zoals inruil, garantie, financiering en bezichtiging gewoon mogelijk. Onze prijzen zijn altijd inclusief BPM, en rijklaar op NL kenteken.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan alblas

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in nieuwerkerk a/d ijssel? alblas is een OSW erkende auto opkoper in nieuwerkerk a/d ijssel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. alblas zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij alblas in nieuwerkerk a/d ijssel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)