Voor een zorgeloze verkoop!

Anbergen Motoren BV

Adresgegevens

Herenstraat 79
7776 Slagharen

Telefoon: +31523682783
E-mail: ln.nerotomnegrebna@ofni
Website: http://anbergenmotoren.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Beoordelingen

9

9/10 - 4 beoordelingen
Anbergen Motoren Slagharen!

Onze passie voor motoren heeft ervoor gezorgd dat Anbergen Motoren Slagharen al ruim 20 jaar bestaat en zelfs de gevolgen van een alles verwoestende brand te boven kwam. We houden van ons vak en hebben alle kennis en ervaring in huis om elke motorliefhebber van dienst te zijn.

Bent u ook zo gepassioneerd over motorrijden? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. U bent altijd welkom voor meer informatie of advies over aanschaf, onderhoud, kleding en accessoires. De koffie staat klaar!

Werkplaats

Voor onderhoud, reparaties en controles aan uw motor kunt u terecht in onze moderne open werkplaats. Wij beschikken over de ervaring, kennis en tools om motoren van alle merken vakkundig en volgens fabrieksvoorschrift te onderhouden. Goed onderhoud is van belang voor het perfect functioneren van uw motor en komt uw veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van uw motor, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Samen met u houden we graag uw motor in optimale conditie!

Schadeafhandeling

In onze werkplaats wordt gelukkig vooral periodiek onderhoud gepleegd aan de motoren van onze klanten, maar soms gaat het ook wel eens mis. Dan is het goed om te weten dat u bij Anbergen Motoren terecht kunt voor vakkundig schadeherstel. Door onze korte lijnen met leveranciers zijn onderdelen snel beschikbaar en is de schade vlot hersteld. Wij helpen u ook met de afwikkeling van een eventuele verzekeringsclaim.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en Anbergen Motoren Slagharen is een RDW-erkend bedrijf.