arjan-brouwer-trading-dce74d1567933d6b9218193e5a65bc89.png

Arjan Brouwer Trading

OSW erkende motor inkoper in Putten
Welkom bij Arjan Brouwer Motor Trading

Wij zijn een motorzaak in Putten die gespecialiseerd is in all- en offroad motoren en Piaggio MP3 motorscooters. Daarnaast helpen wij motorrijders met allerlei motorvaardigheid-cursussen en verzorgen we jaarlijks diverse motorevenementen, motortrips en MP3 opstapdagen voor de ware motorliefhebber.
Het is onze passie om het motorrijden tot een avontuur te maken en niet alleen een motor of MP3 over de toonbank te schuiven. Onze bestaande klanten waarderen dat zeer en blijven daarom terugkomen. Hebt u al kennis gemaakt met onze motorpassie en bevlogenheid? Kom naar onze showroom en maak eens een praatje, dan weet u wat we bedoelen met motor-avontuur.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Arjan Brouwer Trading

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Putten? Arjan Brouwer Trading is een OSW erkende motor opkoper in Putten. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Arjan Brouwer Trading zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Arjan Brouwer Trading in Putten brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)